JustMarkets Tech

Київ, Лімасол (Кіпр)

13 липня 13:23

Dmytro Masalov

Хочу поділитися своїм досвідом проходження рекрутингового процесу в JustMarkets.

Відповідь на свій відгук я отримав дуже швидко. Як на етапі листування, так і під час подальших зустрічей уся інформація подавалася максимально структуровано та зрозуміло. Найбільше порадувало те, що я ніколи не перебував у невідомості щодо наступних кроків: мені детально пояснювали, що саме і як відбуватиметься, до чого готуватися та скільки часу це займе. Усі зустрічі проходили точно в обумовлений час, без жодних запізнень чи перенесень, а фідбек завжди надавався оперативно й без затримок.

Спілкування відбувалося хоч і в офіційній, але дуже дружній атмосфері. Рекрутери були приємними, вихованими та реально дбали про те, щоб я почував себе комфортно.

Окремо хочу відзначити етап розбору тестового завдання. Усе проходило в формі діалогу, де я та спеціаліст, що перевіряв моє тестове, розбирали переваги та недоліки виконаної мною роботи, намагались вигадати шляхи її покращення. Окрім цього, ми моделювали потенційні робочі кейси та можливі підходи до їх вирішення. Коли ж я вагався з тим, який підхід був би кращим, інтерв’юер намагався допомогти та скерувати моє мислення у правильному напрямку. В додачу до усього згаданого вище, я мав змогу задати купу питань та краще розібратися в особливостях домену.

Наостанок хочу згадати про реальне бажання команди розкрити потенціал кандидата та підібрати для нього позицію «of best fit». Мене постійно запитували про мої вподобання, що мене драйвить та в якому напрямку я хотів би розвиватися.

Загалом, в мене лишились лиш позитивні враження від процесу рекрутингу. Дякую усім, хто брав в ньому участь!

Дмитро, щиро дякуємо за такий детальний і теплий відгук!
Нам приємно знати, що ви відчували себе впевнено протягом усього процесу та завжди розуміли на що очікувати далі. Ми справді вважаємо, що прозора комунікація, своєчасний фідбек і повага до часу кандидата мають бути не винятком, а стандартом.
Ми щиро віримо, що успішний найм — це не лише відповідність вимогам вакансії, а й збіг професійних інтересів, мотивації та можливостей для розвитку.
Дякуємо за довіру та такі теплі слова. Ми дуже раді, що вже зовсім скоро ви приєднаєтеся до команди JustMarkets. Бажаємо вам легкого старту, цікавих викликів і швидкої адаптації.

До зустрічі в команді!
З найкращими побажаннями,