JustMarkets Tech

Київ, Лімасол (Кіпр)

29 серпня 2025 12:13

Mikhail Savenko

Хочу поділитися враженням від працевлаштування, особливо відзначити роботу HR. Етапів, звичайно, було чимало, але про все попередили заздалегідь, та ще й HR Рута буквально вела мене «за руку» на кожному етапі. Навіть коли потрібно було зачекати, вона майже щодня писала, що про мене не забули і процес рухається своїм чередом, просто треба трохи терпіння. Тож відчуття, що на тебе «забили», як це буває в інших компаніях, де після тижня очікування надсилають лише «Ми вирішили продовжити з іншим кандидатом», тут не виникало.
Усі наступні етапи також пройшли в атмосфері взаємної поваги. Хочу підкреслити, що технічні спеціалісти дійсно захоплені своєю справою, і технічна співбесіда взагалі пройшла так, ніби поспілкувався з товаришем у кафе. Єдине, що не вистачало це заварити каву.
У підсумку я отримав офер і сподіваюся, що подальша взаємодія з командою буде не гіршою, ніж етапи найму!

Щиро дякуємо за відгук. Для нас важливо, щоб процес рекрутингу був прозорим і комфортним, і приємно чути, що ви відчули саме таку підтримку.
Ми цінуємо ваші слова та впевнені, що подальша співпраця буде не менш позитивною.

З повагою,
Команда JustMarkets Tech