JustMarkets Tech

Київ, Лімасол (Кіпр)

5 грудня 2024 16:50

Влада Ильяшенко, Графический дизайнер в JustMarkets

Дуже задоволена процесом найму в компанії. Він був детальним, структурованим і якісним. Спілкування з Anna Humenna залишило приємне враження — все чітко, професійно, без зайвого затягування і, що найголовніше, відверто (без пустих обіцянок). Всі етапи пройшли доволі швидко, і мене постійно інформували про подальші кроки.

Особливо хочу відзначити команду — тут працюють сильні та професійні люди, у яких є чому повчитися. Також відчувається повага до співробітників і орієнтація на цінності ♥ ♥ ♥

Дякуємо за відгук та теплі слова! Ми дуже цінуємо ваші враження, адже вони підтверджують, що ми рухаємося у правильному напрямку.
Ми справді прагнемо, щоб кожен кандидат відчував нашу відкритість, чесність і турботу на кожному етапі.

А також раді, що ти доєдналась до нашої команди і тобі імпонує колектив та професійний рівень. Це дійсно велика цінність мати можливість працювати з талановитими людьми, які надихають і допомагають зростати.
Дякуємо, що ти з нами, і бажаємо ще більше яскравих успіхів і задоволення від роботи в нашій компанії!

З повагою,
Команда JustMarkets Tech