JustMarkets Tech

Київ, Лімасол (Кіпр)

Щиро дякую за можливість познайомитися з вашою компанією!
Я в захваті від усього процесу найму — від комунікації та зворотного зв’язку до комфортних і приємних співбесід. Особливо хочу відзначити роботу рекрутера Анни — вона не лише чудовий професіонал, а й дуже приємна людина)

Сподіваюся, що в майбутньому наші шляхи знову перетнуться.

Дякуємо за відгук та теплі слова! Ми дуже цінуємо ваші враження, адже вони підтверджують, що ми рухаємося у правильному напрямку.
Бажаємо Вам успіхів у майбутніх професійних звершеннях і сподіваємося, що наші шляхи ще перетнуться.

Команда JustMarkets Tech

Мала приємний досвід спілкування з рекрутером Ганною.

Отримала від неї повідомлення в Linkedin з пропозицією пройти співбеіду на позицію продакт менеджера, хоч на той момент я мала роботу.
 Буквально на наступний день засетапили інтервью.

Хочу подякувати за приємну та комфортну атмосферу під час співбесіди, детальний опис проєкту та відповідь на всі питання. Після інтревью, до мене повернулися навіть раніше зазаначеного терміну з запрошеннм на наступний етап. Але зваживши свої власні цілі та інтереси я вирішила відмовитися від запропонованої позиції.

Дякую за професійність, дружнє ставлення та швидківсть відповідей.

Щиро дякуємо за Ваш теплий відгук про співпрацю! Ми дуже раді, що процес рекрутингу залишив у Вас позитивні враження.

Команда JustMarkets Tech

Я не мала наміру змінювати свою поточну роботу, але було приємно про перспективи компанії, і можливу співпрацю.

Процес найму в компанії справив на мене дуже позитивне враження завдяки високому рівню організованості та професіоналізму. Особливо хочеться відзначити роботу рекрутерки Анни, яка була надзвичайно привітною, уважною та професійною. Її відкритий стиль спілкування зробив діалог приємним і легким, а відповіді на всі запитання були чіткими та інформативними.

Дякуємо за теплий відгук про позитивний досвід комунікації з нашою командою. Нам дуже приємно, що Ви оцінили професіоналізм Анни і комфортність процесу рекрутингу.

Бажаємо Вам успіхів у професійному розвитку та сподіваємося на можливість співпраці в майбутньому!

Команда JustMarkets Tech

Процес найму в компанії залишив позитивне враження завдяки своїй організованості та професійному підходу. Все було чітко та структуровано. Рекрутерка Аліна була дуже привітною та спілкування було приємним) Фідбек надавався швидко, всі дедлайни дотримувались, також я отримала відповіді на всі свої запитання.

Дякуємо за такий чудовий відгук! Нам дуже важливо, щоб процес рекрутингу виглядав прозоро та був комфортним, тому дуже раді, що ви отримали позитивний досвід комунікації з нашою командою.
Сподіваємося на можливість співпраці!

Команда JustMarkets Tech

Дуже сподобався рекрутинг процес. Надія дуже приємна та привітна рекрутерка. Була рада знайомству та дізнатись більше про компанію !)
Подавалась на позицію рекрутера. Все було чітко та структуровано. Я почувалась комфортно, за що дякую Надії)

Дякуємо за теплий відгук про позитивний досвід комунікації з нашою командою. Нам дуже приємно, що Ви оцінили професіоналізм і комфортність процесу рекрутингу.

Команда JustMarkets Tech

Дуже задоволена процесом найму в компанії. Він був детальним, структурованим і якісним. Спілкування з Anna Humenna залишило приємне враження — все чітко, професійно, без зайвого затягування і, що найголовніше, відверто (без пустих обіцянок). Всі етапи пройшли доволі швидко, і мене постійно інформували про подальші кроки.

Особливо хочу відзначити команду — тут працюють сильні та професійні люди, у яких є чому повчитися. Також відчувається повага до співробітників і орієнтація на цінності ♥ ♥ ♥

Ми справді прагнемо, щоб кожен кандидат відчував нашу відкритість, чесність і турботу на кожному етапі.

А також раді, що ти доєдналась до нашої команди і тобі імпонує колектив та професійний рівень. Це дійсно велика цінність мати можливість працювати з талановитими людьми, які надихають і допомагають зростати.
Дякуємо, що ти з нами, і бажаємо ще більше яскравих успіхів і задоволення від роботи в нашій компанії!

Команда JustMarkets Tech

Я мала чудовий досвід співбесіди на позицію Senior Product Designer у JustMarkets. Загальний процес залишив лише позитивні враження.

Особливо хочу відзначити рекрутерку Hanna Y., яка супроводжувала мене на кожному етапі. Вона була дуже привітною, завжди вчасно інформувала про наступні кроки, детально відповідала на запитання та створила атмосферу, в якій легко бути собою.
Процес співбесіди був прозорим та структурованим. Кожен етап був чітко пояснений, і після завершення я отримала конструктивний зворотний зв’язок, що є дуже цінним для подальшого розвитку.

Сподіваюся, наші шляхи ще перетнуться у майбутньому.

Команда JustMarkets Tech

Я мала можливість проходити процес рекрутингу на позицію Senior Product Designer у JustMarkets. Спочатку я залишила відгук на вакансію, і рекрутерка Hanna Yaichuk незабаром зв’язалася зі мною. Ми домовилися про скринінг інтерв’ю, під час якого Hanna детально розповіла про компанію та саму вакансію. Хочу відзначити її високий професіоналізм та вміння створювати комфортну атмосферу для спілкування. Це був приємний досвід, навіть попри те, що я не пройшла далі через недостатній професійний досвід для цієї позиції. Дякую JustMarkets за можливість!

Команда JustMarkets Tech

Хочу поділитися своїм досвідом рекрутингу в компанії JustMarkets на позицію Product Manager.

Наше знайомство розпочалося з повідомлення від Hanna Yainchuk. Вже після цього ми провели короткий міт, де обговорили мій досвід та очікування від позиції.

Після першої розмови у мене склалося максимально позитивне враження про Анну. Вона була добре підготовлена та готова запропонувати релевантну посаду, що свідчить про її професіоналізм і високий рівень емпатії.

Відповідь після першого етапу рекрутингу я отримав майже миттєво — вже через годину мене запросили на наступний етап.

Технічна співбесіда пройшла за участі моїх майбутніх колег — продакт-менеджерів, а також Анни. Ця розмова виявилася дійсно предметною: відчувався високий рівень експертизи спеціалістів, чітке бачення майбутнього розвитку продукту та зрозумілі очікування від кандидата.

На жаль, після цього етапу я був змушений призупинити процес найму. Проте в мене залишилися лише позитивні враження від співпраці.

Дякую Анні та команді JustMarkets за професійність і відкритість.
Рекомендую цю компанію для працевлаштування й розвитку. А самій компанії бажаю досягнення амбітних цілей і підкорення нових ринків.

Залишаємося на зв’язку!

Щиро дякуємо за Ваш теплий відгук про співпрацю! Ми дуже раді, що процес рекрутингу залишив у Вас позитивні враження, і цінуємо Вашу рекомендацію нашої компанії.

Команда JustMarkets Tech

Хотіла б залишити відгук на рекрутинг процес компанії JustMarkets, та в особливості на рекрутера Hanna Yainchuk.
Я проходила всі етапи хайрінг процесу на позицію Product Designer в компанію, і можу з впевненістю сказати, що Анна — справжній професіонал та відмінний спеціаліст! Спілкування протягом усього процесу було дуже приємним, позитивним, рекрутер завжди була на звʼязку, відповідала на усі мої питання, швидко надавала фідбек та була зацікавлена в нашій співпраці. Мене вразила її щирість та підхід до взаємодії з кандидатом, вже на початку найму я відчула від рекрутера безмежну підтримку!
На жаль, з певних особистих причин я не змогла прийняти оффер від компанії, проте в мене залишилися тільки позитивні спогади від спілкування з усією командою, тож я щиро хочу порекомендувати компанію JustMarkets для подальшої співпраці, хто ще вагається.
І хочу подякувати команді рекрутингу за ваших крутих спеціалістів!

Дар’я,

Дякуємо за такий теплий відгук! Нам надзвичайно приємно чути, що наша команда справила на вас позитивне враження.

Ми цінуємо професіоналізм, щирість і відповідальність, і ваші слова підтверджують, наскільки важливий внесок Анни у нашу команду. Раді, що ви відчули підтримку та комфорт на кожному етапі комунікації з компанією, адже для нас це надзвичайно важливо.

Ми розуміємо ваше рішення та поважаємо його. Сподіваємося, що ви ще розглянете можливість співпраці з JustMarkets у майбутньому. І ще раз щиро дякуємо за рекомендацію та добрі слова — це велика мотивація для нас.

Бажаємо вам успіхів у всіх ваших професійних починаннях!

Команда JustMarkets

Менеджери компанії які відповідаюсь за найм робітників нових мають дуже дивний підхід. Я отримав деклайн оферу на дизайнера, навіть не поспілкувавшись с HR. Відповідь була, що менеджери вирішили що мого досвіду у фінтехі замало, тому не підходжу. При цьому загально у фінтехі я 8 років, розробив 6 мобільних банків та ряд фінтех проектів, щє у крипті платіжками займався. На що відповів що давайте зробимо короткий колл та я розповім про досвід, на що мовчання. Я хотів би побачити дизайнера з більшим досвідом у фінтех як у мене ))). Відгук в загалі про те, що менеджери НЕ компетентні, може цей меседж дойде до власників компанії і щось зміниться в кращу сторону.

В першу чергу, хочемо подякувати за проявлений інтерес до нашої компанії та за те, що поділились своїм досвідом.

Ми щиро цінуємо вашу експертизу та розуміємо, що ваш внесок у фінтех-індустрію є значним, проте після розгляду резюме, були змушені відмовити, оскільки, наразі зосереджені на кандидатах, чий досвід більш тісно відповідає нашому продукту та задачам, з якими може зіштовхнутись кандидат в роботі.

Шкода, що залишився такий відгук від нашої комунікації, адже, ми завжди прагнемо надавати своєчасний та відкритий зворотній зв’язок, а також пояснювати причини наших рішень.

Дякуємо за ваше розуміння та бажаємо успіхів у подальшій кар’єрі!

Мій досвід влаштування до компанії був дуже позитивним. Процес найму ретельно продуманий та чіткий, комунікація з рекрутеркою Анною була приємною та легкою. Вона відповідала на всі питання і забезпечувала всю необхідну інформацію на кожному етапі відбору.
Онбординг в JustMarkets відбувається також на високому рівні, за добре спланованим планом. Я отримала необхідну підтримку та інформацію для швидкого і легкого адаптування до нових обов’язків. Дуже рада стати частиною команди)

Маю неприємний досвід спілкування. На першій співбесіді з рекрутером була оговорена сума заробітної платні, але після другої співбесіди раптово виявилося, що гілка значно нижча.
Після деякого часу на роздуми я погодився на нижчу гілку, після чого мене покликали на тертій етап, після нього затягнули з фідбеком і раптом виявилося, що є більш досвідчений кандидат.

Дякуємо за ваш відгук, нам прикро, що ви отримали такий досвід під час процесу рекрутингу. Ми розуміємо ваше розчарування, і приймемо це до уваги, щоб в майбутньому уникати ситуацій з затримкою фідбеку.

При інтерв’юванні ми приймаємо рішення, враховуючи безліч факторів, і ми обираємо кандидата, який найкраще відповідає вимогам по вакансії. Ми цінуємо вашу зацікавленість і зусилля, які ви доклали під час всіх етапів співбесіди. Також хочемо підкреслити, що ми завжди прагнемо бути відкритими та чесними в комунікації, тому надавали вам оновлення щодо змін в процесі.

Будемо раді розглянути вашу кандидатуру при появі відповідних можливостей у майбутньому. Бажаємо вам успіхів у подальших пошуках кар’єрних можливостей!

I would like to express my appreciation for the communication style Alina and the team have maintained throughout the interview process. The professionalism and thorough approach to the interviews have been truly impressive and a great representation of your company’s values. The energy and synergy I felt with every team member involved made the entire process not just interesting, but genuinely engaging. It’s clear that with such a remarkable team, anything is possible. I’m grateful for the opportunity to have interacted with everyone these past few weeks and am looking forward to potentially joining such an inspiring group.

Hello, everyone)
I would like to share my impressions of the hiring process for the position of Verification Manager. I am pleasantly surprised by the recruitment process in the company, and especially by the communication with HR manager Alina. I liked the quick feedback, the interviews with the HR and hiring team, and the friendly atmosphere in communication. I hope for further positive cooperation with this company.