JustCoded

Харків, Лондон (Велика Британія)

15 червня 2024 18:30

Andrii Pidhorniy, Laravel Developer

Всім привіт! Зазвичай я не пишу відгуки про компанії, в яких працював, але в цьому випадку хочеться зробити виняток. Працював у бекенд-відділі компанії приблизно рік і зараз повертаюся назад. Вперше влаштовувався у компанію також під час війни. Думаю, те, що з’явилося бажання повернутися, коли вирішив свої особисті справи, і компанія йде назустріч у таких питаннях, вже багато про що говорить.

Процес рекрутингу дуже добре організований і, мабуть, найприємніший у моїй пам’яті. Респект відділу HR і особливо Майї. Те, як ми вперше проходили співбесіду, коли була найактивніша фаза війни і місто постійно бомбардували, це незабутньо. По технічній частині співбесіди також, як раніше, так і зараз, все супер. Співбесіди проходили спокійно, ніхто не намагався тиснути, і всі технічні питання були професійними. Технічні дискусії, які виникали, показували дуже високий рівень інтерв’юера. Особисто я завжди намагаюся скласти попередню думку щодо технічного рівня компанії або як мінімум команди саме по тому, як проходить технічна співбесіда, і я був задоволений після усіх співбесід.

Окремо хочеться сказати про команду — всі висококваліфіковані професіонали, з якими приємно працювати разом. З колегами дуже приємно спілкуватися, і всі готові допомогти один одному, що рідко буває у великих компаніях. Бізнес-процеси побудовані грамотно. Звісно, зараз у компанії, як і у будь-якої іншої через війну, є певні ризики, проблеми та складнощі. Наприклад, з того, що я можу згадати, це деякі проблеми з комунікацією саме через війну та віддалений формат роботи, але все це вирішувалося.

Андрію, дуже дякую! В саме серденько!
Відгуки тих, кто повертається — найцінніши! Обіймаю тебе та бажаю тебе й нам всім сил на все!

Підтримали: Dmytro Symonov