Anybusiness Consult

до 20 спеціалістів
Львів

Надіслав відгук через локацію пропозиції.
Негативний досвід взаємодії з компанією.

Заробітня платня — то є державна таємниця. Я розумію хоча б за позицію тімліда чи іншу «високу» позицію. Але джун..камон. Ви скажіть, а ми подумаємо ахахах. Що за дитячий садок? Відчуття, наче фраза «торг у капоту». Після таких приколів досвідчені співшукачі вже розуміють, що хотять робітників найняти задарма і грошей у компанії немає.

Про посилання на зустріч — то особлива тема.
«До кінця дня створю і надішлю інвайт на зустріч» — рекрутер завтичила надіслати інвайт. Буває, усі ми люди. Не критично. Вже сам створив. 30 секунд, щоб створити. Але навіщо стверджувати, що відправила (інвайт міта на пошту не прийшов)?
Навіщо заново створювати нову зустріч на той же час з тими ж учасниками?

Зустріч.
Дуже стисла інфа по вакансії.
Але є і позитив (норма для звичайної компанії). Зауважу, що на зустрічі мені довелось перемикатись між пристроями, через обстріли міста. Рекрутер відреагувала спокійно. За це + у карму. Ми продовжили співбесіду.

Фідбек.
Затримали. Відповіли вже на моє повідомлення.

Більше зауважень саме до компанії. До скриптів.

Бажаю всім вдалого пошуку. Та швидких фідбеків.

Рекрутеров не рекомендую даже добавлять, обходите стороной.

Набирают кого попало, никакой инфы предоставить не могут («а мы не знаем», «никто раньше не спрашивал») и не хотят (ака коммерческая тайна), в общении дрессированы говорить «у нас есть проекты», вместо «у компании которую мы представляем», что само по себе странно.
Не понимают о чем идёт речь в разговоре. Когда видят что вы «не их» кандидат (задаёте умные вопросы или просто задаёте их) — говорят что с вами «дальше сложно двигаться», ещё бы...
Стучатся с одним проектом, описание кидают по нему же, а дальше говорят что «неизвестно, на какой проект вас собираются брать».

Отдельный привет SoftServe Business Systems, о которых вряд-ли теперь будет хорошее впечатление. Думайте лучше с кем сотрудничать.

Це не просто рекрутингова компанія, це місце, де твій колектив дає тобі мега багато нових знань і завжди допоможе в будь-якій ситуації :) Я дуже рада, що в мене є можливість працювати в цій компанії.

Підтримали: Anastasiia Chaplynets

Хороший колектив і тепла атмосфера. Завжди порадять, підтримають і допоможуть. Однозначно, рекомендую цю компанію.

Підтримали: Мар'яна Шмігельська

Дуже подобається працювати в цій компанії. Справді дружня команда, усі стараються тебе зрозуміти і знайти компроміс у вирішенні будь-яких ситуацій. В такій сімейній атмосфері робота дається дуже легко.

Підтримали: Anastasiia ChaplynetsSofiya Papirnyk