Jungle Courses

до 20 спеціалістів

Хочу порекомендувати Jungle Courses всім, хто цінує свій час.
Нещодавно закінчила курс QA PRO, так як давно хотіла прокачати свої знання з API тестування. Структура курсу дійсно грамотно побудована. Тестування проводилось на комерційних проектах з використанням Swagger/Fiddler/Postman/JMeter/MySQL, додатково вивчали OWASP ZAP. Подання інформації від менторів Каті та Інни просто чудова і без «води», вміють і навчити, і підтримати. Приємно вразило, що на заняттях було дуже багато практики, домашньої роботи для закріплення матеріалу і самостійна командна робота. Це не про той випадок, коли доведеться просто прийти і прослухати лекції, програма дуже насичена, потрібно докладати зусиль, не лінуватися. Це вперше, коли курс перевершив мої очікування.

Підтримали: Inna Kozak

В січні 2023 завершила курс QA Pro і хочу поділитися своїм відгуком. Мені сподобався курс тим, що було багато практики, кожне заняття ми виконували практичні завдання та використовували нові програми. Це дозволило мені отримати впевненість у своїх навичках і зрозуміти, як застосовувати їх у реальному проекті. Також були лекції з API testing, SQL та Security testing, ці теми достатньо складно знайти на інших курсах. Тому коли я побачила, що на курсі я отримаю ці знання, то без вагань вибрала Jungle QA Pro курс. Загалом, ці курси були дуже корисними і інформативними по темам програми курсу.. Також було добре, що будь які запитання можна було написати викладачам, які завжди на зв’язку, готові допомогти в будь-яку хвилину. Інколи це прям спасало:) Ментори також надавали цінні поради та рекомендації з практичного досвіду. Рекомендую цей курс, як для починаючих QA, так і для тих, хто вже має досвід в тестуванні та хоче поглибити свої знання і навички.

Підтримали: Inna Kozak

Завершив нещодавно курс по Automation. Давно шукав курс на JavaScript. Курс сподобається тим, хто має бажання освоїти автоматизацію, але не знав з чого почати. В курсі Ви зможете попрактикуватись в написанні коду для декількох вебзастосунків. Рекумендую курс для тих, хто хоче розвиватись в автоматизацію. Дякую викладачам за знання та поради.

Підтримали: Inna Kozak

Пройшов Практичний та PRO курс QA, зараз навчаюсь на курсі AQA. Це найкращій спосіб отримати актуальні знання нової професії та отримати досвід на реальних комерційних проектах

щиро дякуємо за відгук

Перейти до дискусії

Пройшовши не одні курси по тестуванню, однозначно можу стверджувати, що курси QA Pro — найкращі. Тут мінімум теорії та дуже багато практики, але водночас надзвичайно важливе саме і Ваше бажання та самостійна робота над завданнями на самоопрацювання тому що в такому разі Ви отримаєте максимум того, чого хочуть навчити Вас на даному курсі. Надзвичайно сподобалось і те, що ментори завжди на зв‘язку у випадку будь яких питань, що допомагало швидко вирішувати нюанси, що були незрозумілими.
Тому, якщо у вас є бажання та стимул підвищити свою кваліфікацію — проходьте курс QA Pro.

Підтримали: Inna Kozak

Закінчила курс QA Pro, залишилась задоволена отриманими знаннями, на курсі не суха теорія, а багато практики. Ментори дають повноцінну інформацію, відкриті до запитань, завжди готові допомогти та підтримати.
Завдяки курсу я стала більш впевненіша в собі, побачила в якому напрямку можна розвиватись та скільки цікавого є ще в QA. Раджу курс для проходження, хто хоче прокачати свої скіли та отримати гарний досвід на практиці на реальних проектах! Дякую Інні та Катерині за чудові лекції, роз’яснення та підтримку!

Підтримали: Inna Kozak

Дуже рекомендую даний курс!
Великий плюс: багато практики, теорії також достатньо.
Викладачі завжди на зв’язку, готові допомогти в будь-яку хвилину.
Незважаючи на те, що те, чим займалася до даного курсу зовсім відрізняється, викладачі направили в потрібне русло і ще більше з’явилась мотивація досягати своїх цілей!

Підтримали: Inna Kozak

Закінчила курс QA Pro від Jungle Courses. Курс дуже цікавий, насичений і потребує повної самовітдачі. Ментори дають необхідний мінімум теорії і багато практики на реальних проектах, це просто супер! Ніякої води, все чітко і структуровано. Якщо вам потрібно прокачати свої скіли, то тільки сюди. Дуже дякую менторам за їхню працю!

Підтримали: Inna Kozak

Шукаючи курси для QA спеціалістів, я довго вибирала курси, але знайшовши Jungle Course я не вагаючись розпочала навчання з ним.
Протягом курси теорії не багато, так як ми можемо прочитати її обширшіше в інтернеті, але багато практики, на що я звернула впершу чергу при виборі курсу. Виконуючи домашні завдання, я відчувала, що не все та просто, можливо як більшості здається;) Але, дякуючи Інні та МаріЇ, які допомогли мені повірити в себе і не здатися, коли я зустрічалася з трудностями, хоча їх було немало!
Вже на 3 місяці навчання, я отримала свій перший оффер на роботу і прошла співбесіду успішно!
Тому, хто можливо давно збирається піти на курс QA і не знає які обрати, я вам раджу Jungle Course і впернена ви будете задоволенні від результату!

Підтримали: Oleksandr OsadchukInna Kozak

Працюю в компанії трохи більше року, дружній та класний колектив який допомагає розвиватися і не стояти на місці. Перші кроки в IT були самостійні, згодом зрозуміла що не вистачає структуризації знать, через знайомих познайомилась з Інною, яка допомогла розібратись з труднощами та допомогла розвиватись далі. Менторство базувалось не тільки на теорії, а на практичних навичках, за допомогою яких весь процес тестування стає зрозумілим. Додатково вивчали tools для автоматизації, що допомогло не бути новачком, а претендувати на позицію middle. Тож, якщо вам не вистачає практичних знань, Jungle Courses саме для вас!

Підтримали: Inna Kozak

Працюю ментором в Jungle Courses не так давно, але впевнено можу сказати, що зустріла тут справді відкритих і висококваліфікованих спеціалістів, які завжди зрозуміють, допоможуть і підтримають. І мені неймовірно подобається тут працювати. Тому щиро раджу Jungle courses для тих, хто прагне здобути якісні знання в IT сфері!

Підтримали: Inna Kozak

Однозначно рекомендую, працюю з людиною яка пройшла Jungle QA курс, і хочу сказати, що знань дають дійсно достатньо для початку роботи в сфері ІТ. Відразу є розуміння, що таке Rest API, що таке SQL та NoSQL бази, як з ними працювати. Як проводити навантажувальне тестування. Тобто на курсах люди вивчають те, з чим будуть стикатись на реальній роботі. Тому якщо хочете швидко знайти свою першу роботу, або покращити кваліфікацію — Вам сюди.

Підтримали: Inna Kozak

Після довготривалої перерви захотілося повернутися до роботи в якості QA Engineer, але мені необхідно було поновити свої знання і здобути нові навички. Я обрала Jungle Сourses і не прогадала.Теорія на курсах подається чітко, лаконічно і доступно. А практичні навички здобуваються на реальних проектах, що досить важливо, та із застосуванням необхідних тестувальнику інструментів. І найголовніше, ментори — захоплені своєю справою люди, які мають багатий практичний досвід саме в сфері тестування, а отже добре розуміють, що потрібно новачку.
Завдяки отриманим знанням і навичкам я змогла знайти роботу вже протягом першого місяця після закінчення курсів.
Також рекомендую English Speaking Club від Jungle Сourses, під час якого можна подискутувати на близькі ІТ-спеціалістам теми. Вважаю, що це ідеальне місце, щоб підтягнути розмовну англійську та розширити свій словниковий запас. Саме завдяки English Speaking Club я подолала мовний бар’єр і не боюся розмовляти англійською.