JOIDY

13 березня 16:37

Світлана Харчук, QA в JOIDY

Працюю в JOIDY вже 4 роки. За цей час було всяке, але в цілому компанія стала для мене важливим місцем. Подобається, що можна відкрито спілкуватися з колегами, атмосфера тут справді дружня. Ми підтримуємо дружній зв’язок не лише на роботі — часто ділимося мемами, жартуємо, і це дуже допомагає розслабитися.

Онлайн-вечірки — це, звичайно, не те саме, що живі зустрічі, але допомагають підтримувати командний дух, особливо в часи війни. І безкоштовні уроки англійської — це дуже круто, реально корисна штука.

В JOIDY я відчуваю, що моя робота має значення, і це мотивує. Загалом, я рада, що працюю тут. До речі, ще дуже приємно, що компанія завжди вітає нас з Новим роком та надсилає подарунки — це створює святковий настрій і показує, що про нас піклуються.

Дякуємо тобі за такий теплий відгук! Ми дуже раді, що ти відчуваєш себе частиною нашої команди і що тобі подобається атмосфера в JOIDY. Твої слова про дружню підтримку, онлайн-вечірки та уроки англійської надихають нас.

Ми розуміємо, що онлайн-заходи не можуть повністю замінити живі зустрічі, але ми намагаємося зробити все можливе, щоб підтримувати командний дух, особливо в такі складні часи. Твоя оцінка наших зусиль дуже цінна для нас.

Твоя робота в JOIDY дійсно має значення, і ми вдячні тобі за твій внесок. Ми цінуємо твій позитивний настрій і сподіваємося, що ти й надалі будеш відчувати себе частиною нашої команди.