19 вересня 10:19

Volodymyr Keretiv, Python Developer

Привіт! Хочу поділитися своїм досвідом роботи в цій компанії.
На перший погляд може видатись, що Jito не виділяється на ринку серед інших невеликих компаній. Саме таке враження у мене було, коли я відгукнувся на позицію. По досить лаконічному опису вакансії не було зрозуміло з якими саме викликами доведеться зустрітись. Та все ж тестове завдання «запалило моє серце» =). На технічній співбесіді теж не було відчуття що інтерв’юер хоче «обнулити твою експертизу». Навпаки це була мабуть одне з приємніших інтервʼю за мій скромний досвід.
Щодо робочої атмосфери, то в першу чергу, слід відзначити приємного CEO, який завжди старається, щоб кожен працівник в колективі почувалася як комфортно так і важливим.
Крім того, в цій компанії справді відкритий та дружній колектив. Колеги завжди готові допомогти, спільно працювати над проектами та ділитися своїми знаннями та досвідом.
Один із основних плюсів роботи у цій компанії — цікаві проекти. Тут ти дійсно маєш вплив на кінцевий продукт.
Загалом, робота у цій компанії була дуже приємним та надихаючим досвідом, і я радо її рекомендую.