JetSoftPro

Львів, Віддалено

28 березня 11:56

Iryna Dolyna, Business Development Manager в JetSoftPro

JetSoftPro — це компанія, що стала для мене другим домом.
Коли я ще студенткою приєдналася до команди, у мене не було досвіду в ІТ продажах. Був досвід екаунт менеджменту, але в інших індустріях, який не зовсім підходив під дану сферу. Компанія надала мені всі умови для навчання: ментора, навчальні курси, допомогу від досвідчених менеджерів, навіть HRів і смаколики для психологічної підтримки. І найголовніше, топ менеджмент проявив величезне терпіння до мене, адже мої перші великі проєкти почали приходити лише через рік.

Команда JetSoftPro надзвичайно дружня та синергійна. Саме завдяки повній взаємній підтримці усіх працівників, компанія успішно долає будь-які виклики ринку: починаючи від ковіду і до теперішньої глобальної рецесії. Також не можу не відзначити, що наш СЕО Сергій Харитонов є одним із засновників українського ІТ, колишній СЕО і СТО гігантів SoftServe i Eleks. Він справжній лідер, що вміє задавати курс і вести за собою.

Мені дуже комфортно працювати у цій компанії. Останні два роки навіть віддалено у зв’язку з переїздом закордон. Є можливість працювати з неділі по четвер, враховуючи особливості місцевого робочого тижня (в Ізраїлі пʼятниця і субота вихідні). Я відчуваю підтримку від колег та менеджменту, дружелюбне ставлення і можливості для професійного зростання. Скільки радості для мене було, коли мої менеджери приїхали в Ізраїль, і ми разом відвідувал клієнтів! :) Той випадок, коли людина щиро тішиться приїзду начальників)) Це про JetSoftPro.

Це місце, де я полюбила свою роботу. Рекомендую JetSoftPro усім, хто мріє отримувати задоволення не лише від відпочинку, але і від роботи. Адже на ній ми проводимо 30% свого життя

Підтримали:  Oleksandr S. Tetiana Danyliv

Іра, дуже дякуємо за Ваш відгук — це велика цінність для нас. Ми дуже вдячні за вашу підтримку та відданість!