12 травня 2022 14:25
Коли я потрапив у навчальний центр JSP, я був трохи розгублений і боявся, чи вистачить у мене навичок та знань для навчання на цих курсах. Але лектори та наставники зруйнували всі мої побоювання з цього приводу. Їх професіоналізм та відданість справі надихнули мене. Після цього я вирішив викластись на всі 100% і навіть більше 😏. Я закінчив навчальний центр JSP. Команда JSP запропонувала мені пропозицію роботи, і я прийняв пропозицію без жодних вагань. І так почалася моя кар’єра в JSP.
Я дуже схвильований і щасливий, що прийняв правильне рішення. Команда JSP змінила мене на краще. Я радий, що я є частиною сім’ї JSP.
Працюючи в компанії я зрозумів, що всі співробітники/колеги є віддані своїй справі. Колектив згуртований та готовий допомогти в разі чогось 😊
Ярославе, дякуємо за відгук
зміни, які відбулись в твоєму житті — привели тебе до нашої Команди. Всі переживання стали сатисфакцією правильного рішення, бо з твоїм долученням — JSP команда тільки виграла. Ти професійно ростеш, показуєш хороші результати — хай і далі Компанія буде платформою професійного розвитку для тебе і кожного, хто є в наших рядах! :)