20 травня 2021 17:03
На мою думку (підтверджену особистим досвідом), попередні висновки про компанію можна сформувати на основі враження від роботи рекрутерів. Так от, завдяки Наталі Назаренко в мене склалося надзвичайно позитивне враження про JetSoftPro та про людей, які там працюють. Не часто рекрутери можуть створити дружню (практично домашню) обстановку для проведення інтерв’ю. Наталі вдалось підійти до нашої бесіди творчо і не задавати банальних, заїжджених питань. У процесі не виникало бажання подивитись на годинник і подумки порахувати скільки часу ще це триватиме, бо інтерв’ю було насичене і цікаве. Наталя завжди була на зв’язку і оперативно надавала відповіді на мої найдопитливіші питання.
Окремо вдячний за шикарне технічне інтерв’ю Денису Сорохану, з ним було приємно спілкуватися. У нас не було бесіди у форматі «школяр відповідає біля дошки», що дозволило уникнути додаткових переживань. Цікаві питання від Дениса змусили мене ще навіть після інтерв’ю досліджувати їх :)
Дуже вдячний за професійну роботу Наталі та Дениса, що дозволила отримати задоволення від процесу емплойменту :)