19 лютого 2021 10:06
Так вже по життю склалося, що мені довелося в свої 30+ років змінити професію. Після проходження курсів та інтенсивного самонавчання я побачив на dou оголошення про набір у фронт-енд реакт трейнінг кемп від JetSoftPro.
Вагомим і приємним фактором було те, що кемп був безкоштовним з можливістю подальшого працевлаштуванняю
На кемпі я попав до сильного ментора Святослава Шилькова, він дуже професійно і якісно викладав.
Хочу відмітити, що у випадках, коли комусь із нашого кемпу доводилось пояснити щось додатково — ментор залюбки продовжував наші колли, які інколи тривали 3+ год. До тих пір, поки проблема не була вирішена і її вирішення було чітко пояснено учасникам кемпу.
Сам кемп не вимагає витрат часу по 8 год./день. В принципі все було зрозуміло і проблем з навчанням у мене не було.
Мав хороші результати кемпу і мене взяли на трейні період у Компанію.
На даний момент я успішно завершив трейні період і тепер працюю в команді JSP на комерційному проекті.
Компанія привітна, люди, з якими мені довелось працювати, — позитивні, почуття команди, всі допомагають.
Підхід Компанії до співробітників — лояльний, що відображається не тільки в режимі роботи (в період, коли офіс не на локдауні, можна комбінувати роботу дім-офіс без проблем), є багато можливостей для професійного розвитку.
Своїм стартом в ІТ і JSP я задоволений і хотілося б, щоб всі мали такий вдалий реальний старт в потужній Компанії.