JetSoftPro

Львів, Віддалено

16 лютого 2021 13:53

Svyatoslav Shilkov, CTO, Co-founder at Scalamandra в Scalamandra

Працював в цій компанії протягом майже року як Scala Developer, React.js ментор

Зіткнувся з цікавим проектом, який відкрив для мене нові технології, допоміг мені технічно зрости

Щодо менторства — компанія надає свободу дій і очікує результатів. Завдяки цьому я зміг підготувати навчання на кемпі як вважаю за потрібне та досягти максимальних результатів з трейні, яка у своїй більшості вже давно працюють в компанії

Вдячний компанії за здоровий капіталістичний погляд на кожного співробітника, а не «сухе і бюрократичне відношення як до бойової одиниці», як це іноді буває. Я люблю коли дають можливість себе виразити, принести якусь цінність, в цій компанії вам дадуть себе виразити, і віддячать долларом

Думаю що поточний стан компнанії, не дивлячись на її вже помітні розміри, це тільки «початок початку», тож ще можете застрибнути в цей потяг, який далеко поїде!

Святославе, співпраця з тобою є завжди результативною, якісною і надійною.
Будучи ментором в ТС, ти підготував сильних, добре навчених трейні, які успішно пройшли свій тріал період і вже працюють на комерційних проектах з хорошими результатами.
Твоя робота на проекті — успішне технічне зростання, високий Performance і задоволений замовник :)
Завжди раді продовженню співпраці і вдячні за все зроблене :)