22 вересня 2025 17:10

Anastasiia Vdovina, Junior Product Analyst в JATAPP

Працюю в JATAPP вже 4 місяці на позиції Junior Product Analyst і хочу поділитися своїм досвідом:
1. Люди та спільнота — тут дійсно відчуваєш командний дух, колеги допомагають і підтримують один одного. Абсолютно не токсичне середовище.
2. Культура та цінності — компанія має чітку позицію у російсько-українській війні.
3. Цікаві проєкти та можливість проявляти себе — завжди можна долучитися до чогось нового, пропонувати свої ідеї та реалізовувати їх. Твій голос тут реально чути.
4. Підтримка новачків та онбординг — супер комфортний і чіткий процес, завжди є до кого звернутися з будь-якого питання.
5. Hiring-процес — приємне спілкування з рекрутером Валерією: швидка відповідь, розгорнутий фідбек, дійсно відчувається, що компанія зацікавлена в тобі, як в співробітнику.
6. Work-life balance — адекватний баланс між роботою та особистим життям, немає перевантажень і вигораючих практик.

В JATAPP відчуваєш, що тебе цінують не лише як спеціаліста, а й як людину. Тут цікаво працювати, завжди є щось нове, і я дуже рада бути частиною цієї команди 🧡