9 квітня 2025 11:01
Я прийшов до JATAPP на вакансію UI/UX Designer з аутсорс компанії і вже як півтора місяці успішно проходжу випробувальний термін. Мені є з чим порівняти цей досвід, тож спробую детально розповісти свою історію та враження.
Співбесіда.
Я відгукнувся на вакансію і максимум за 2 дні мені відповіли та призначили зустріч. Рекрутером якого я зустрів, була Mariia Spodina, позитивна та весела дівчина. Згадуючи нашу зустріч, можу сказати, що це було чудове перше знайомство з компанією. Розмова була приємна, цікава, а атмосфера.. наче ми просто сиділи за чашкою кави. Твердо можу сказати що перша розмова, мала майже ключову роль для мене, в остаточному прийняті рішення при отриманні оферу. Отже, два дні очікування про які ми домовлялись з Марією минули і мене запросили на наступний етап.
Технічна співбесіда.
Цей етап я проходив з Марією та продуктовим дизайнером, а саме Inara Kalimulina. Я отримував цікаві запитання, бачив що мій досвід дійсно цікавий для команди, а також зміг отримати доволі повне розуміння того, що чекає мене тут в плані задач та обов’язків. Домовились що за 2 дні мені повідомлять фідбек стосовно технічного етапу, але вже на наступний день, я отримав запрошення зробити технічне завдання.
Завдання.
Тут не буду дуже розписувати. Завдання мені здалось не дуже складним. Вимоги до результату були чітко прописані і саме це мало ключову роль в його виконанні. Я доволі швидко його виконав і навіть мав час додатково покреативити. Знову 2 дні очікування і мені приходить запрошення на фінальний етап — розмова з головою департаменту дизайну.
Фінальний етап.
Зустріч з Петром, була наче ота вишня на величезному тортику. Всю бесіду я відчував зацікавленість в моїй кандидатурі, я отримував багато запитань типу «Як би ти вчинив або зробив?» і це теж давало розуміння що тут я буду робити те що люблю, а не те що маю. Загалом останній етап ще раз підкреслив моє враження від співбесіди і залишив позаду всі інші компанії, в яких я проходив, чи ще мав пройти співбесіду.
Мій випробувальний термін.
На останок, кілька слів про роботу в JATAPP. Я отримав всю необхідну інформацію та підтримку для того щоб швидко поринути в процеси і почати працювати над поточними задачами. Я зачарований колективом і досі радію що отримав можливість до нього долучитися. Я дуже часто чую слова подяки та компліменти за свою роботу і вклад, чого доречі дуже не вистачало в аутсорс. Тут я відчуваю що про мене дбають, впершу чергу як про людину. Мене часто питають чи комфортно мені таке завантаження, я маю регулярні зустрічи де можу отримати і надати фідбєк стосовно роботи і загалом своїх відчуттів.
Тож в підсумку, я можу сказати що JATAPP, це місце де я зустрів саме той метч і відчуваю себе частиною великої сім’ї (тут мав бути мем з Домініком Торетто). Відвертий і щирий персонал, ворк-лайф беленс і величезна купа досвіду, це про JATAPP. Якщо ви шукаєте місце де вас будуть цінувати, ви просто зобов’язані звернути увагу на цю компанію.