14 вересня 2023 21:37

Eleonora Kursina, Finance Manager в JATAPP

Нещодавно зрозуміла, що я в компанії вже 3 роки. Час пролетів, я навіть не встигла зрозуміти — як вже 3 роки 😮? Наче тільки вчора проходила співбесіду та онбординг.

JatApp — це місце, де ти ніколи не стоїш на місці, бо на проектах постійно щось вдосконалюється. І тому ти постійно вчишся, зростаєш, підвищуєш свій рівень експертності. Компанія підтримує твоє бажання вчитись та розвиватись.
Ти не боїшся помилятись та ділитись своїми ідеями та баченням. В JatApp тебе чують, тебе цінують, тебе підтримують і направляють.

JatApp — це не просто робота. Це місце, де тебе оточують неймовірні люди, талановиті та відкриті. Тут я знайшла не просто однодумців, а ще й друзів 🤗.

Про базові речі ти навіть не думаєш — нова техніка, соц пакет, компенсація на різне навчання та спорт, відкрита і зрозуміла політика по відпусткам та лікарняним, подарунки від компанії на річниці, дні народження, різні свята.

Дуже рада, що наші шляхи перетнулись 😊
Разом до більших перемог та висот 🚀
JatApp — то 🧡

Еля, дякуємо тобі за такий позитивний фідбек! Твої слова мотивують нас розвиватися надалі, щоб отримувати ще більше таких відгуків. Щасливі мати тебе у нашій команді вже три роки і маємо надію на подальшу співпрацю!