4 серпня 2023 15:54

Natalia Tsimmerman, Recruiter в JatApp

Працюю в JatApp вже 4-ий місяць на посаді Recruiter. Насправді враження, що я з компанією набагато довше, адже це був дуже насичений період — подіями, задачами, новими знайомствами. Вірю, що багато ще чекає попереду.

Памʼятаю, що коли шукала роботу, то звертала увагу на дуже багато дрібниць в компаніях, із якими проходила співбесіди, обирала дуже ретельно. В рекрутингу я вже не перший рік, тому знаю, на що звертати увагу:) Але JatApp і комунікація зі сторони команди найму одразу мені сподобались. Процес був дуже чесний і відкритий — мені одразу розповіли не тільки про переваги цієї ролі, але й про складнощі, орієнтували і тримали в курсі на кожному етапі.

Коли прийшла в офіс в свій перший робочий день (просто тому що інколи мені подобається офіс, а не тому що це обовʼязково)), то було враження, що працюю в компанії не перший день — одразу відчула себе частиною команди.

Чесність, відкритість і transparency — це те, що я ціную в компанії JatApp найбільше. Немає зайвих процесів чи процедур заради процедур, немає непотрібного мікроменеджменту чи бюрократії. В компанії всі відкриті до комунікації незалежно від рівня чи команди.

Я задоволена, що працюю саме тут і поширюю любов до JatApp серед людей як рекрутер 🧡

Наташо, вдячні тобі за такий теплий відгук. Ми раді, що наші цінності та процеси відгукуються тобі. Сподіваємось на довгу та плідну співпрацю!