11 січня 2023 8:13
В JatApp перейшов з аудиту і одразу помітив потужний стрибок у турботі компанії про людей, детальніше по пунктам:
Умови праці:
Компанія забезпечує усім необхідним для роботи — як і для звичної роботи, так і в незвичайних умовах. Варто відмітити бездоганну адаптацію компанії до викликів 2022 року, а саме до війни (проведення релокейту працівників на захід країни, а згодом і в Туреччину) та до відключення електропостачання (потужні екофлоу, генератори, обладнання офісу). Окремий респект за коворкінг на Подолі, що дає можливість прогулятись вечірнім Києвом після роботи.
Колектив:
Мій вердикт — toxic free. Колеги з радістю допоможуть і підуть на зустріч у непростій ситуації, варто відмітити відкритість топ-менеджементу. Встиг знайти тут чимало друзів, з якими можна зібратись в пʼятничний вечір пограти в настолки або вийти на каву.
Карʼєра:
Компанія на повну підтримує і заохочує до професійного зростання — курси (іноземних мов та за спеціальністю), коучинг сесії.
Відкритість до ініціатив — якщо в певний момент ви будете розглядати перехід в інший департамент чи просто невпевнені у свому професійному напрямі, компанія допоможе і надасть повну підтримку по цьому питанню.
Я вдячний компанії за ці 1,5 роки співпраці. Впевнено можу рекомендувати JatApp як роботодавця!"