20 грудня 2022 20:11

Tamara Bahdasarian, Creative Team Lead в JatApp

Працюю в JatApp вже півтора року в креативному маркетингу. Можу сміливо сказати, що компанія робить усе для розвитку своїх співробітників. Це відчувається на усіх рівнях — від People Partner, які прибіжуть на допомогу та розкладуть все по поличках, до CEO, яка завжди відкрита до будь-яких пропозицій та коментарів. Дбайливе ставлення до своїх співробітників та відкритість підкуповують 😍

Кайфую від команди маркетингу, в якій працюю та яку створюю. Усі люди — профі своєї справи, до яких завжди можна звернутися з будь-якими питаннями, а інколи і добряче посміятися :)

Також хочу відмітити, що в компанії можлива максимальна гнучкість: можна працювати з будь-якої точки світу зараз, можна їздити в офіс, який обладнаний усім для комфортної роботи — генератори, Starlink, їжа, душ, ковдри та приємна компанія улюблених колег)

Відчуваю та бачу свій розвиток в компанії та впевнена, що не буду зупинятися, адже завжди є куди зростати.
Разом тільки більше 🚀
Дякую тобі, мій JatApp 🧡

Тома, дякуємо тобі за такий позитивний відгук! Будемо працювати і надалі, щоб тільки покращувати умови роботи в компанії та розвивати співробітників ще більше!