21 січня 15:17

Ostap Salo

Вітаю! Ніколи раніше не доходили руки писати відгуки про компанії, в яких працював. Та й загалом не було особливо що розповісти.
У Jappware я пропрацював близько 9 місяців, і вирішив поділитися своїми враженнями та досвідом співпраці з цією компанією.

Історія почалася з рефералки від друга, з яким ми працювали ще задовго до цього. На етапах співбесіди я сподобався як кандидат і в цілому як людина для команди.
Усі етапи були доволі прозорими, з чітким розумінням, чого очікувати далі.

Спочатку відбувся дзвінок з рекрутером, далі — технічна співбесіда з гарними, доречними питаннями без зайвого. Після цього було спілкування з HR Вікторією щодо подальших кроків та онбордингу.
Окрема подяка рекрутеру Олені за супровід і пояснення всіх наступних кроків, а також Роману за якісну технічну співбесіду.

Процес онбордингу був дуже спокійним і комфортним.
У перший день я поїхав в офіс (працював у гібридному форматі). Мене тепло зустріли, познайомили з командою, показали всі плюшки офісу — кава, печенька, настільний футбол, теніс, плойка. Також було дуже приємно, що на робочому місці на мене чекав подарунок від компанії. Окрема подяка HR Вікторії за таку увагу до деталей.

Проєкт був для мене цікавий у плані розвитку.
Дуже сильно враховувалися думки та пропозиції від дев-команди, відчувалась реальна цінність кожного тімейта.
Команда була не дуже велика, можливо це також зіграло ключову роль у такій атмосфері.
З клієнтом проводилися щотижневі демо, обговорювалися наступні кроки і завжди було розуміння, куди рухається проєкт.

Щодо фінансової частини жодних питань не виникало.
Договори укладені професійно, затримок по виплатах не було жодного разу.
Процес salary review чітко описаний, завжди можна підійти й уточнити будь-які моменти.
Також компанія надавала компенсацію на спорт або курси англійської.

У компанії регулярно проводились різні івенти.
Наприклад, турнір по футболу на плойці, де кожен учасник отримав круті призи, або корпоративи з настільними іграми та відкритим спілкуванням.
Окрема подяка хлопцям, які займаються збором дронів для ЗСУ — було дуже приємно бачити, яку велику і важливу роботу вони роблять.

Процес оффбордингу також був максимально простим і зрозумілим: виплати, закриття договорів — усе по стандарту. Приємно здивувала додаткова компенсація за невикористані відпускні, які дорахували до фінальної виплати (на це я також не розраховував).

Не можу не подякувати Андрію, CEO компанії, який вибудував усі процеси відкритими та прозорими і створив атмосферу, в якій працівники справді відчувають свою цінність.

Негативного досвіду в Jappware я не отримав взагалі, тому з радістю попрацював би з цією компанією ще раз!

Підтримали:  Viktoriia Ihnatenko Khrystyna Zubalska

Остапе, привіт :)
Дякуємо за такий щирий і розгорнутий відгук!

Нам дуже цінно читати про досвід співпраці очима тіммейта — від рекрутингу й онбордингу до роботи на проєкті та офбордингу. Ми багато уваги приділяємо вибудовуванню прозорості процесів, командної взаємодії та відчуття цінності кожної людини, тож особливо приємно, що це відчувалося на практиці.

Дякуємо, що був частиною Jappware. Будемо раді ще попрацювати разом у майбутньому та передаємо вітання від усіх колег, з якими тобі вдалося повзаємодіяти й попрацювати.

Успіхів і цікавих проєктів попереду!