Привіт! Хочу поділитися враженнями від співбесід, зокрема від комунікації з Марго. На мій погляд, це був професійний і водночас дуже теплий підхід. Марго майже з перших речень створила комфортну атмосферу, ставила структуровані запитання щодо скілів, досвіду та підходу до вирішення робочих питань.
Окремо дякую за можливість обрати зручний для мене формат онлайн-комунікації, а також за персональний і достатньо детальний зворотній фідбек.
Приємно вразила також швидкість комунікації. Відповіді надавалися в межах озвучених термінів. Дуже цінно, коли до твого часу ставляться з повагою.
Загалом залишилися дуже приємні враження, а ухвалені рішення здалися обґрунтованими та зрозумілими. Бажаю команді подальшого росту й ефективності!
Хочу поділитися своїм досвідом роботи в J-Vers, оскільки щиро переконана, що це компанія, де цінують людей і підтримують розвиток.
Я почала працювати з J-Vers в ролі рекрутера, і мені дуже резонував підхід команди до роботи, відкрита комунікація та готовність підтримувати, тож я вирішила розвиватися всередині компанії і перейшла на позицію BDM. Завдяки продуманому і детальному онбордингу, мені вдалось швидко адаптуватися в новій ролі, і я дуже рада, що маю можливість реалізовувати свої ідеї, тестувати різні підходи та чітко розуміти, як мої дії впливають на результат.
Команда J-Vers завжди відкрита до нових пропозицій і дає можливість впливати на бізнес-процеси, незалежно від ролі. Це класний простір для амбітних професіоналів, які готові розвиватися!
Проходила співбесіду у компанії J-Vers 16.03.26 на позицію Lead Generation Manager. Перший етап з HR (а саме з Анною), залишив вкрай негативне враження.
HR ставила запитання так, ніби мета була не оцінити мої навички, а просто завалити мене чи перевірити мою реакцію. Почала розпитувати причини чому я звільнилась не з останнього місця роботи, а з ВСІХ попередніх компаній в яких я раніше працювала. Навіть з самої своєї найпершої компанії, з якої я пішла ще у 2018 році. Мені це видалося, м’яко кажучи, дивним.
Після цього HR сказала, що відповість мені найпізніше у середу 18.03, щодо наших подальших дій. Відповіді звичайно до кінця робочого тижня я не отримала. Після чого у неділю прийшов мені стандартний автореплай.
Сам процес співбесіди залишив неприємний післясмак. Якщо такий стиль комунікації є нормою в компанії, то цікаво, яка атмосфера в роботі. Сподіваюся, що керівництво зверне увагу на цей аспект і покращить процес взаємодії з кандидатами.
Вітаю, Лідіє!
Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своїм досвідом.
Нам шкода, що співбесіда залишила у вас негативне враження. Ми прагнемо забезпечити прозорий і комфортний процес для кандидатів, тому ваш фідбек є для нас важливим.
На першому етапі співбесіди ми дійсно детально обговорюємо кар’єрний шлях кандидата, його досвід, мотивацію та очікування від ролі, оскільки для нас важливо зрозуміти зони відповідальності кандидата, прийняті ним рішення та причини кар’єрних переходів. Це допомагає нам краще оцінити взаємну відповідність ролі та кандидата, а також зрозуміти потенціал довгострокової співпраці.
Водночас розуміємо, що формат інтерв’ю може по-різному сприйматись кандидатами, і поважаємо вашу думку.
Окремо перепрошуємо за затримку зі зворотним зв’язком. Ми дійсно озвучили інші терміни відповіді, і це наша відповідальність як компанії. Дякуємо, що звернули на це увагу: ми обов’язково врахуємо цей момент і переглянемо наш підхід щодо надання фідбеку, щоб у майбутньому уникати подібних ситуацій.
Дякуємо вам за зворотний зв’язок!
З повагою,
Надя
Recruitment Lead @ J-Vers
Працюю у компанії вже пів року на посаді фронтенд-розробника. Робота приносить задоволення: немає зайвого стресу чи конфліктів, що для мене є дуже важливим. Команда — ініціативна, відкрита та професійна. Атмосфера сприяє розвитку та продуктивній співпраці.
Процеси в розробці добре налагоджені та прозорі. Якщо виникає ідея — її завжди можна винести на обговорення. Особливо ціную, що мене не мікроменеджать — довіряють моїм рішенням та підходам.
За цей час мені трапилася цікава технічна задача: інтеграція інструментів аналізу коду для виявлення уразливостей і забезпечення безпеки даних. Це був крутий досвід.
Ще один великий плюс — це особистий план розвитку, завдяки якому я бачу свій ріст step-by-step. Компанія дає можливість прокачувати ті навички, які мені дійсно цікаві, й одразу застосовувати їх у реальних задачах, що приносять користь бізнесу. За ці пів року я суттєво поглибив свої знання у фронтенді та кібербезпеці, і відчуваю впевнене професійне зростання.
Рекомендую цю компанію як роботодавця, який дійсно піклується про розвиток своїх спеціалістів і створює комфортні умови для роботи.
Мій досвід взаємодії з J-VERS залишає дуже суперечливе враження. Формально все виглядало ввічливо, але процес найму був непрозорим і залишив більше запитань, ніж відповідей.
Рекрутерка першою вийшла на контакт через LinkedIn. Після двох співбесід, виконаного тестового завдання та конструктивного діалогу, де я відкрито відповідала на запитання, пропонувала ідеї щодо локалізації продукту, співпраці з агентствами, і в цілому проявила гнучкість — отримала фідбек з фразою «нам не вистачило кейсів вашої незгоди з керівником» і «не вистачило прикладів стратегічного підходу до керування партнерствами».
Такий фідбек виглядав формально ввічливо, але фактично замість конкретики є розпливчасти формулюванням і означає припущення щодо моїх навичок. Вимога надати приклади «незгоди з керівництвом» не є універсальним маркером професіоналізму, а радше виглядає як спроба підігнати зручний аргумент під попередньо ухвалене рішення. Моя відкритість, аналітичний підхід і готовність говорити про складні ситуації були фактично проігноровані — як і мій релевантний досвід.
Окремо неприємне враження залишило спілкування з СЕО, Дарією
Згурою. Я не очікувала надмірної теплоти, але сподівалася на професійну відкритість до діалогу. Натомість побачила зверхність і готовність зробити висновки про
кандидата без реального розуміння його досвіду чи потенціалу. Бесіда з нею залишила враження, що компанія шукає не сильного сейлза, а зручну фігуру під чекліст.
Згодом, коли інша рекрутка, Інна Давидюк, знову вийшла на контакт (очевидно, не перевіривши історію спілкування), мене запросили до розмови. Я була відкрита, надала релевантну інформацію, поділилась ідеями. Але після уточнення, що я вже раніше контактувала з компанією, зі мною просто припинили діалог без спроб переоцінити профіль або хоча б пояснити позицію. Без пояснень, без навіть натяку на конструктивність.
Після цього досвіду я розумію, що не хотіла б працювати в такій організації. J-VERS справляє зовнішнє враження амбітної структури, але внутрішньо вражає закритістю, непрозорими процесами й небажанням глибоко оцінювати кандидатів. Процес підбору та комунікація демонструють, що компанія не дотягує до тієї планки, на яку сама себе ставить.
І саме завдяки цьому досвіду в мене склалося чітке розуміння: компанія з амбіціями лідера ринку має починати з лідерства у внутрішній культурі. Бо комунікація з кандидатами — це дзеркало. Воно точніше за будь-які маркетингові гасла — і показує, хто ви є насправді.
Інно, дякуємо вам за інтерес до J-Vers та ваш зворотний зв’язок.
Ми з повагою ставимося до кожного кандидата, який приділяє час знайомству з нами, і щиро цінуємо фідбек.
У першу чергу, перепрошуємо за ситуацію, що склалася. Повторне звернення до вас з боку нашого рекрутера після завершення процесу — наша внутрішня помилка, яку ми визнаємо та зробимо все можливе, щоб подібні випадки не повторювалися.
Нам прикро, що у вас склалося враження непрозорої комунікації, особливо враховуючи, що в нашій останній розмові ви подякували за відкритість та конструктивність. Разом із тим, ми готові ще раз пояснити нашу позицію.
Прозорість, чесність і конструктивність — це базові принципи нашої взаємодії з кандидатами. Саме тому:
— Після завершення інтерв’ю 5 лютого 2025 року ви отримали розгорнутий фідбек (6/02/25) з конкретними причинами відмови.
— У відповідь на ваш запит (6/02/25) у LinkedIn ми надали ще одну розгорнуту відповідь (6/02/25), додатково пояснивши нашу позицію та уточнивши, що рішення не є оцінкою суто вашого професіоналізму. Воно базувалося на комплексному баченні відповідності вашого профілю до вже сформованих підходів до роботи, комунікації та взаємодії в нашій команді.
Як компанія, ми залишаємо за собою право визначати пріоритетність певних навичок над іншими — цей підхід ґрунтується на розумінні контексту, актуальних потреб і динаміки команди, аби кожен новий співробітник міг комфортно адаптуватися і органічно її доповнити.
— Ми були відкритими до діалогу на всіх етапах, відповідали на всі запити й надали вичерпний обсяг зворотного зв’язку.
Ми щиро вважали, що наше спілкування завершилося конструктивно, з взаємною повагою та без відкритих питань, адже дотримуємося високих стандартів і очікуємо їх не лише від кандидатів, а й від себе — у чіткості, чесності та повазі на кожному етапі співпраці.
Водночас хочемо подякувати вам за те, що вдруге вийшли на зв’язок і залишилися відкритими до діалогу, попри попередню відмову. Для нас це важливий сигнал — продукт та культура, які ми будуємо в J-Vers, залишили позитивне враження.
Поважаємо ваше право мати власну думку щодо ситуації та вдячні за відвертість. Віримо, що саме відкритий діалог допомагає всім учасникам процесу зростати й вдосконалюватись.
Бажаємо вам натхнення та професійних звершень.
Працюю в J-Vers вже майже півтора року і за цей час переконалась, що розвиток співробітників тут — не просто гучні слова. Компанія прозоро комунікує, які очікування є на кожному етапі, і досягнення цілей логічно веде до наступного кроку у твоєму розвитку в команді.
Для мене J-Vers — це поєднання прогресивності та стабільності. З одного боку, ти бачиш, як створюється і постійно вдосконалюється інноваційний продукт, твої ідеї чують і вони справді можуть бути реалізовані. З іншого боку — навіть у часи зовнішньої нестабільності тут відчувається впевненість і підтримка.
Щиро можу рекомендувати компанію як роботодавця, особливо, якщо для вас важливі розвиток, відкритість і можливість впливати на результат.
Працюю в компанії вже півроку на посаді Affiliate Manager та хочу поділитися своїм позитивним досвідом співпраці:
— процес рекрутингу чіткий і зрозумілий, швидкий відгук на моє CV, компетентні інтерв’юери, які надають обʼєктивну оцінку та швидкі відповіді на всі питання;
— детальний онбординг, що допомагає швидко влитися в робочий процес;
— прозора комунікація всередині команди, менеджмент відкритий до фідбеку;
— в компанії дотримуються цінностей заявлених в описі вакансії та під час співбесіди, а також турбуються про ментальне здоровʼя та безпеку працівників;
— хороший соцпакет та гарні можливості для навчання та розвитку hard skills.
Рада, що стала частинкою крутої команди, що стрімко розвивається. Однозначно рекомендую J-Vers як роботодавця!
Я вже 7 місяців працюю в цій компанії на посаді Customer Success Manager і дуже рада, що стала частиною команди справжніх професіоналів. Колеги завжди підтримують, охоче діляться цікавими робочими кейсами і дають корисні поради. Компанія створює всі умови для особистого та професійного зростання, а керівництво активно сприяє цьому процесу.
Крім того, це класна можливість попрацювати з найбільшими представниками джоб ніші та перейняти цінний досвід.