Працюю у компанії вже пів року на посаді фронтенд-розробника. Робота приносить задоволення: немає зайвого стресу чи конфліктів, що для мене є дуже важливим. Команда — ініціативна, відкрита та професійна. Атмосфера сприяє розвитку та продуктивній співпраці.

Процеси в розробці добре налагоджені та прозорі. Якщо виникає ідея — її завжди можна винести на обговорення. Особливо ціную, що мене не мікроменеджать — довіряють моїм рішенням та підходам.

За цей час мені трапилася цікава технічна задача: інтеграція інструментів аналізу коду для виявлення уразливостей і забезпечення безпеки даних. Це був крутий досвід.

Ще один великий плюс — це особистий план розвитку, завдяки якому я бачу свій ріст step-by-step. Компанія дає можливість прокачувати ті навички, які мені дійсно цікаві, й одразу застосовувати їх у реальних задачах, що приносять користь бізнесу. За ці пів року я суттєво поглибив свої знання у фронтенді та кібербезпеці, і відчуваю впевнене професійне зростання.

Рекомендую цю компанію як роботодавця, який дійсно піклується про розвиток своїх спеціалістів і створює комфортні умови для роботи.

Підтримали: J-VERS Talent TeamOleksii Gunko

Мій досвід взаємодії з J-VERS залишає дуже суперечливе враження. Формально все виглядало ввічливо, але процес найму був непрозорим і залишив більше запитань, ніж відповідей.

Рекрутерка першою вийшла на контакт через LinkedIn. Після двох співбесід, виконаного тестового завдання та конструктивного діалогу, де я відкрито відповідала на запитання, пропонувала ідеї щодо локалізації продукту, співпраці з агентствами, і в цілому проявила гнучкість — отримала фідбек з фразою «нам не вистачило кейсів вашої незгоди з керівником» і «не вистачило прикладів стратегічного підходу до керування партнерствами».

Такий фідбек виглядав формально ввічливо, але фактично замість конкретики є розпливчасти формулюванням і означає припущення щодо моїх навичок. Вимога надати приклади «незгоди з керівництвом» не є універсальним маркером професіоналізму, а радше виглядає як спроба підігнати зручний аргумент під попередньо ухвалене рішення. Моя відкритість, аналітичний підхід і готовність говорити про складні ситуації були фактично проігноровані — як і мій релевантний досвід.

Окремо неприємне враження залишило спілкування з СЕО, Дарією
Згурою. Я не очікувала надмірної теплоти, але сподівалася на професійну відкритість до діалогу. Натомість побачила зверхність і готовність зробити висновки про
кандидата без реального розуміння його досвіду чи потенціалу. Бесіда з нею залишила враження, що компанія шукає не сильного сейлза, а зручну фігуру під чекліст.

Згодом, коли інша рекрутка, Інна Давидюк, знову вийшла на контакт (очевидно, не перевіривши історію спілкування), мене запросили до розмови. Я була відкрита, надала релевантну інформацію, поділилась ідеями. Але після уточнення, що я вже раніше контактувала з компанією, зі мною просто припинили діалог без спроб переоцінити профіль або хоча б пояснити позицію. Без пояснень, без навіть натяку на конструктивність.

Після цього досвіду я розумію, що не хотіла б працювати в такій організації. J-VERS справляє зовнішнє враження амбітної структури, але внутрішньо вражає закритістю, непрозорими процесами й небажанням глибоко оцінювати кандидатів. Процес підбору та комунікація демонструють, що компанія не дотягує до тієї планки, на яку сама себе ставить.

І саме завдяки цьому досвіду в мене склалося чітке розуміння: компанія з амбіціями лідера ринку має починати з лідерства у внутрішній культурі. Бо комунікація з кандидатами — це дзеркало. Воно точніше за будь-які маркетингові гасла — і показує, хто ви є насправді.

Інно, дякуємо вам за інтерес до J-Vers та ваш зворотний зв’язок.
Ми з повагою ставимося до кожного кандидата, який приділяє час знайомству з нами, і щиро цінуємо фідбек.

У першу чергу, перепрошуємо за ситуацію, що склалася. Повторне звернення до вас з боку нашого рекрутера після завершення процесу — наша внутрішня помилка, яку ми визнаємо та зробимо все можливе, щоб подібні випадки не повторювалися.

Нам прикро, що у вас склалося враження непрозорої комунікації, особливо враховуючи, що в нашій останній розмові ви подякували за відкритість та конструктивність. Разом із тим, ми готові ще раз пояснити нашу позицію.

Прозорість, чесність і конструктивність — це базові принципи нашої взаємодії з кандидатами. Саме тому:
— Після завершення інтерв’ю 5 лютого 2025 року ви отримали розгорнутий фідбек (6/02/25) з конкретними причинами відмови.
— У відповідь на ваш запит (6/02/25) у LinkedIn ми надали ще одну розгорнуту відповідь (6/02/25), додатково пояснивши нашу позицію та уточнивши, що рішення не є оцінкою суто вашого професіоналізму. Воно базувалося на комплексному баченні відповідності вашого профілю до вже сформованих підходів до роботи, комунікації та взаємодії в нашій команді.
Як компанія, ми залишаємо за собою право визначати пріоритетність певних навичок над іншими — цей підхід ґрунтується на розумінні контексту, актуальних потреб і динаміки команди, аби кожен новий співробітник міг комфортно адаптуватися і органічно її доповнити.
— Ми були відкритими до діалогу на всіх етапах, відповідали на всі запити й надали вичерпний обсяг зворотного зв’язку.

Ми щиро вважали, що наше спілкування завершилося конструктивно, з взаємною повагою та без відкритих питань, адже дотримуємося високих стандартів і очікуємо їх не лише від кандидатів, а й від себе — у чіткості, чесності та повазі на кожному етапі співпраці.

Водночас хочемо подякувати вам за те, що вдруге вийшли на зв’язок і залишилися відкритими до діалогу, попри попередню відмову. Для нас це важливий сигнал — продукт та культура, які ми будуємо в J-Vers, залишили позитивне враження.

Поважаємо ваше право мати власну думку щодо ситуації та вдячні за відвертість. Віримо, що саме відкритий діалог допомагає всім учасникам процесу зростати й вдосконалюватись.

Бажаємо вам натхнення та професійних звершень.

Подивитись всі коментарі (2)

Працюю в J-Vers вже майже півтора року і за цей час переконалась, що розвиток співробітників тут — не просто гучні слова. Компанія прозоро комунікує, які очікування є на кожному етапі, і досягнення цілей логічно веде до наступного кроку у твоєму розвитку в команді.

Для мене J-Vers — це поєднання прогресивності та стабільності. З одного боку, ти бачиш, як створюється і постійно вдосконалюється інноваційний продукт, твої ідеї чують і вони справді можуть бути реалізовані. З іншого боку — навіть у часи зовнішньої нестабільності тут відчувається впевненість і підтримка.

Щиро можу рекомендувати компанію як роботодавця, особливо, якщо для вас важливі розвиток, відкритість і можливість впливати на результат.

Підтримали: J-VERS Talent Team

Дарʼє, вдячні за відгук і що ти з нами ❤️

Перейти до дискусії

Працюю в компанії вже півроку на посаді Affiliate Manager та хочу поділитися своїм позитивним досвідом співпраці:
— процес рекрутингу чіткий і зрозумілий, швидкий відгук на моє CV, компетентні інтерв’юери, які надають обʼєктивну оцінку та швидкі відповіді на всі питання;
— детальний онбординг, що допомагає швидко влитися в робочий процес;
— прозора комунікація всередині команди, менеджмент відкритий до фідбеку;
— в компанії дотримуються цінностей заявлених в описі вакансії та під час співбесіди, а також турбуються про ментальне здоровʼя та безпеку працівників;
— хороший соцпакет та гарні можливості для навчання та розвитку hard skills.
Рада, що стала частинкою крутої команди, що стрімко розвивається. Однозначно рекомендую J-Vers як роботодавця!

Підтримали: J-VERS Talent Team

Ганно, дякуємо за відгук 😉

Перейти до дискусії

Я вже 7 місяців працюю в цій компанії на посаді Customer Success Manager і дуже рада, що стала частиною команди справжніх професіоналів. Колеги завжди підтримують, охоче діляться цікавими робочими кейсами і дають корисні поради. Компанія створює всі умови для особистого та професійного зростання, а керівництво активно сприяє цьому процесу.
Крім того, це класна можливість попрацювати з найбільшими представниками джоб ніші та перейняти цінний досвід.

Софіє, дякуємо за відгук 😊