ITExpert - IT Recruitment agency

Київ, Львів

27 лютого 14:17

Tetiana Khomenko, IT Recruiter в ITExpert

Працюю з ITExpert вже два роки.
Нудьгувати тут просто ніколи, і навіть ті, хто працює тут довше за мене, не знають, що таке «професійний застій».

Мені подобається, що тут я можу постійно створювати собі челенджі та піднімати особисту планку — і в якості роботи, і в підходах, і в відповідальності. Середовище мотивує рости, бо колеги теж тримають високий рівень.
Люблю й щиро поділяю цінності компанії — працювати так, щоб до нас поверталися, та вирішувати проблеми, а не створювати їх.

Водночас менеджмент сприяє не лише розвитку, а й підтримці балансу. Дуже ціную можливість коригувати своє навантаження, брати час на відновлення та осмислення отриманого досвіду.

Окремо для мене особливо, що саме тут я зустріла кількох людей, які стали вже близькими друзями. Люблю нашу команду й пишаюся кожним із колег.

Підтримали:  Iryna Kotsuira

Таню, дякую тобі за цей відгук 🤍
Шок, як швидко пролетіли ці два роки! Але те, як ти виросла за цей час, неможливо не помітити. Дякую тобі за те, як ти підіймаєш ще й нашу планку у результатах, ownership та додаткових ініціативах. І що ти є амбасадором зумерства в команді (if you know what I mean).

Рада, що ти з нами!

Підтримали: Tetiana Khomenko