ITExpert - IT Recruitment agency

Київ, Львів

18 квітня 2025 13:41

Yevheniia Nazarenko, IT Recruiter

Вже майже 9 місяців я — частина команди ITExpert. Чесно кажучи, не помітила, як промайнув цей час — коли займаєшся справою, яка захоплює, дні справді летять швидше.

Після курсів я роздумувала та досліджувала, куди ж податись, де застосувати все, що так цікавило. І доля (та трошки LinkedIn) звела мене з ITExpert.

І тут одразу скажу: команда — це серце цієї компанії. Люди, з якими легко працювати, з якими можна обговорити як робочі виклики, так і цікаві ідеї чи просто влаштувати дружній нетворкінг під час дейліків.

Що мені особливо імпонує — багато уваги приділяється розвитку (як хард-скілам, так і софтам). Це дійсно важливо, і коли ти на старті, і коли продовжуєш рухатись за обраним напрямком. Щотижневі мітинги, внутрішні мінілекції, щоденний обмін досвідом — усе це підтримує і надихає.

А ще — все чітко і зрозуміло: процеси, задачі, комунікація. І при цьому завжди є можливість впливати на щось всередині, подавати ідеї, ініціювати зміни — і знати, що тебе почують.

Для мене це про впевненість, ріст, людей і роботу, яка дійсно має сенс 🧡

Дякую, командо!

Підтримали:  Iryna Kotsuira Maryna Kosich

Привіт, Женя!
Певно приємніше, ніж отримувати позитивні відгуки від кандидатів та клієнтів, може бути лише — отримати їх від тіммейтів.

Дякую, що ти з нами та підмічаєш усі ці можливості, цінуєш розвиток і що стала повноцінним членом нашої команди. Ми раді, що ти з нами — не лише як сильна рекрутерка, а й як людина, яка підсилює нашу культуру. Обіцяємо тримати курс на розвиток, прозорість і довіру. А ще створювати ті самі умови, де хочеться залишатись надовго;)