ITExpert - IT Recruitment agency

Київ, Львів

22 січня 2025 10:39

Roman Denysenko, Senior QA/QC engineer

Мав досвід працювати з Катериною Коробчук. Мені дуже сподобалася співпраця з цим спеціалістом.
Вона відразу справила враження професіонала, який досконало розуміє свою сферу роботи. Завжди ввічлива, турботлива та уважна до деталей. Катерина створювала комфортну атмосферу для спілкування, особливо приємно було, що я завжди мав швидку відповідь на дзвінки та повідомлення, незалежно від часу чи ситуації. Її пунктуальність і чітке дотримання домовленостей демонстрували високий рівень відповідальності.
Окремо хочеться відзначити її компетентність у технічних питаннях вакансії, завдяки якій вона легко пояснювала складні аспекти у доступній формі. Це дало змогу об’єктивно оцінити переваги пропозиції, при цьому фахівець не забувала вказати на можливі ризики. Її вміння зосередити увагу на ключових аспектах вакансії, привабливість та природна харизма зробили процес комунікації не лише корисним, а й приємним.
Вона проявила себе як уважний, конструктивний і професійний спеціаліст, який дійсно прагне допомогти у пошуку оптимального рішення. Така відповідальність та відданість роботі викликають довіру й бажання співпрацювати знову.

Підтримали:  Iryna Kotsuira Maryna Kosich

Вітаємо, Романе!
Щиро дякуємо за такий розгорнутий зворотний зв’язок щодо співпраці з ITExpert та нашим тіммейтом, Катериною. Тішимося, що змогли надати вам якісний сервіс та допомогти у працевлаштуванні.

Гарного дня та бажаємо нових кар’єрних досягнень!