22 липня 2024 11:29
Будучи частиною команди ITExpert, хотілося б поділитися своїми враженнями від роботи тут. А оскільки я мала досвід на посаді рекрутера і в інших компаніях, то можу сказати, що мені є з чим порівняти.
Звичайно, у кожній професії і у кожній компанії є свої плюси та мінуси, але для мене, безсумнівно, весь період роботи великим плюсом була команда. В нас працюють дуже різні люди, з відмінними поглядами, інтересами та попереднім досвідом, але при цьому всі надзвичайно відкриті й доброзичливі! Я відчуваю, що можу бути собою і при цьому мене зрозуміють та підтримають, якщо щось не виходить або якщо просто відчувається втома і хочеться трохи поскаржитися на життя.:) Саме тут я знайшла друзів на яких можу покластися, краще зрозуміла себе, свої сильні сторони та що саме мені подобається в професії рекрутера.
Водночас у процесах агенції є своя специфіка. Так робота може видаватися важкою, можливо трохи хаотичною: постійно потрібно підтримувати комунікацію з різними кандидатами, розбиратися в нових технологіях, швидко заглиблюватися в особливості різних вакансій. Не всім підходить працювати в потоці постійних змін, на які ти іноді й не можеш вплинути, а також підтримувати швидкий темп роботи не забуваючи про якість. З іншого боку, це дає відчуття постійного руху та розвитку й особисто мені це відчуття подобається.
Також для мене великим плюсом є глибока програма технічного навчання для рекрутерів та грейдова система росту всередині компанії. Хоча моє стажування та навчання в компанії було досить давно і зараз я уже не пригадаю всіх деталей, адже працюю тут понад три роки, проте воно стало для мене дуже важливою базою яку я щоденно використовую у своїй роботі.
Привіт, Машо! Щиро дякую тобі за такий теплий відгук, а також за величезний внесок, який ти робиш у нашу компанію! Твоя робота допомагає нам рости та досягати крутих результатів. А ще саме на твоєму прикладі можна побачити, як можна користуватися усіма можливостями та досягати висот всередині команди, що дуже тішить. Впевнена, що далі тільки більше 🙌