ITExpert - IT Recruitment agency

Київ, Львів

23 серпня 2023 17:47

Aleksandr Forostianyi, Senior PHP Developer в BrightLocal

Хочу висловити щиру подяку Коробчук Катерині за професійне та уважне ставлення до процесу рекрутингу. З упевненістю можу сказати, що з її допомогою проходження співбесід стало приємним та ефективним етапом.

З початку нашої взаємодії Катерина виявила високий рівень професіоналізму. Вона ретельно вивчила моє резюме, виявила мої сильні сторони та розуміння цілей, які я переслідую в кар’єрі, а також поставила додаткові питання, які були особливо важливими для роботодавця. Кожна співбесіда, організована нею, була чітко структурована і спрямована на оцінку моїх навичок та відповідності позиції.

Катерина завжди готова була відповісти на мої запитання, надати додаткову інформацію про компанію та вакансії. Її доброзичливе і уважне ставлення створювало атмосферу довіри та комфорту, що відігравало важливу роль у моєму успішному проходженні співбесід.

Крім того, хочу наголосити на оперативності. Вона завжди надавала зворотний зв’язок після кожного етапу співбесіди, що дозволяло мені оцінити свої результати.

Із задоволенням рекомендую роботу з Коробчук Катериною для всіх, хто цінує професіоналізм, увагу до деталей та якісний підхід до процесу рекрутингу. Її допомога суттєво полегшила мій шлях до нового важливого ступеня у кар’єрі, і я впевнений, що вона зможе успішно підтримати й інших кандидатів.

Підтримали:  Iryna Kotsuira

Вітаю, Олександре! Приємно отримувати такі відгуки, дякуємо вам від нашої команди ITExpert:) Ми вері хепі, що змогли залишити у вас такі позитивні враження про якість роботи нашого рекрутера і обов’язково передамо зворотний зв’язок самій Катерині — працювати з нею дійсно зірково. Бажаємо вам кар’єрних успіхів і завжди будемо раді допомогти!