27 липня 2023 14:43
Вже другій рік працюю в ITExpert і хотіла б поділитися своїми враженнями про команду та компанію.
Розпочну з того, що це не моя перша робота загалом, до того працювала 6 років у сфері юриспруденції й пару місяців як джуніор розробник, тобто маю з чим порівнювати :)
Загалом ITExpert запав мені в душу з першої співбесіди, пам’ятаю як мені Nina Signaevskaya (один із Team Lead команди) проводила її, після спілкування з нею, я, багато чого нового дізналася про рекрутинг та і загалом й зрозуміла, що дуже хочу отримати позитивний фідбек.
На щастя, так і склалося й після цього мене запросили на фінальне інтерв’ю в офіс. 2 етап був складніший і треба було безпосередньо спілкуватися з фаундерам компаніями та HRD.
Через свій географічний кретинізм я запізнилася на співбесіду 15 хв мінімум🤦♀️
Чесно думала, що мені відразу скажуть до побачення, але вони з розумінням до цього поставилися ще й підбадьорили мене. Було також багато різних питань, але загалом сама співбесіда, проходила в приємній обстановці й це виглядало як просто обговорення.
Кожній компанії з якою спілкувалася задавала пару питань, які були для мене критичними при виборі, одне з них й найголовніших — це атмосфера в колективі й люди. На моє питання про атмосферу Stas Shihov (CEO) відповів: «люди для нас й атмосфера — це пріорітет». Наші думки повністю зійшлися.
Після співбесіди, я мала лише позитивні емоції й чекала на фідбек, сподіваючися, що він буде швидким, адже мала вже на руках 2 оффери від інших компаній. ITExpert надіслали мені оффер в той же вечір й сумнів у мене не було, на нього варто погоджуватися!
Через пару днів я вийшла працювати на нове місце в компанію ITExpert. Процес онбордингу був добре налаштовний і також у мене був мій супер ментор Nadiia Hrebenyk, яка за 3 місяці зробила з мене IT рекрутера, який по скілам міг позмагатися з людьми, як мають 1 рік досвіду мінімум точно.
Компанія чудово налаштовує процеси й тому через 3 місяці змогла закінчити випробувальний й відчувала себе доволі впевнено й розуміла, що це робота від якої я по-справжньому кайфую.
Вже минуло майже 2 роки й розумію, що ITExpert — це місце талановитих й працьовитих людей, які люблять свою роботу й намагаються все роботи для покращення її.
Компанія дає не лише крутий старт, а й допомагає розвиватися й підтримує на всіх етапах. Коли настала війна, ITExpert не лише зміг зберегти всіх співробітників (а це 40+ людей), а й підтримав нас морально та фінансово, й під час блекаутів наш офіс працював завжди, ти знав, де є світло й Інтернет 🥺
Рекомендую кожному мати можливість попрацювати в ITExpert, як рекрутер, або клієнт 😌
Вважаю, що ми є професіоналами своєї справи, тому якщо хочете знайти ідеальних кандидатів для своєї компанії вам до нас.