23 вересня 2024 22:53
Я мав чудову можливість працювати в Itera Research на посаді Full Stack Web Developer майже два роки, і це був неймовірний досвід! Це була моя перша робота в IT-сфері, тому на початку трохи хвилювався, особливо під час проходження співбесіди. Однак співбесіда пройшла в дружній атмосфері, де я відчув справжній інтерес з боку команди та бажання допомогти. Це створило комфортну атмосферу для діалогу та знімало напругу, і незабаром я отримав довгоочікуваний оффер.
Процес знайомства з проектом відбувся без проблем завдяки дружелюбному колективу та підтримці керівництва. Окремо хочу відзначити, що в процесі роботи мої особисті пропозиції щодо розвитку проекту активно обговорювалися і враховувалися. Це додавало впевненості й мотивувало ще більше занурюватися в роботу. В компанії цінують ініціативність і завжди відкриті до нових ідей, що створює середовище для творчого підходу та розвитку.
Я працював у змішаному режимі — як в офісі, так і віддалено, що дозволило максимально ефективно організувати роботу і підтримувати баланс між особистим життям та професійною діяльністю.
Колектив — це одна з головних переваг компанії. Ми швидко знайшли спільну мову з колегами та подружилися, а наше спілкування триває навіть після мого переходу до іншої компанії. Особливо хочу відзначити керівництво, яке завжди йде назустріч і підтримує у будь-яких ситуаціях, створюючи сприятливі умови для професійного розвитку.
Цей досвід дав мені неоціненні знання, розширив мій кругозір та сприяв професійному зростанню. Я вдячний Itera Research за можливість стати частиною такої чудової команди, де кожен має шанс розкрити свій потенціал!