17 листопада 2022 17:02
Відгукувався на позицію HR Business Partner на Джинні. Мені відповіла рекрутерка, яка сказала, що передає моє резюме на розгляд, після чого зі мною зв’яжуться.
Наступного дня, мені, на імейл, написала вже інша рекрутерка, з якою ми узгодили слоти для співбесіди, яку назначили на 10.11 (четвер).
Власне співбесіду проводила вже HR, наприкінці якої, пообіцяла, що або до кінця дня, або вже в п’ятницю, мені повідомлять фідбек та слоти на наступний етап.
Але, нажаль, ні в той день, ні в п’ятницю, фідбек я так і не отримав. В понеділок (14.11), я вирішив нагадати про себе, відповівши на імейл, рекрутерці, з якою узгоджували час співбесіди, але відповіді так і не було.
Можу собі уявити, що так як в комунікацію, майже одночасно, були залучені 3 особи, відповідальність за фідбек могла залишитись невизначеною, але суттєво це нічого не змінює.
Неприємно вражений результатом такої взаємодії з компанією, яка робить акцент на клієнт-орієнтованому підході, уважності та суворому дотриманні строків.
Нажаль рік пройшов, а нічого не змінилось.
Так само чекав 10 днів, декілька разів нагадував, але крім обіцянок, що сьогодні скажуть не почув.
Хочу відзначити, що процесс був чудовий, цікаве інтервью, але тека безвідповідальне ставлення в кінці псує усі гарні враження!
Доброго дня, Іване!
Нам щиро шкода, що склалася така ситуація. Ваша кандидатура розглядалася одночасно з іншими кандидатами. Однозначну відповідь на момент запиту зворотного зв’язку дати не могли, тому що відбір продовжується та рішеня не було прийнято. Позиція дуже відповідальна, робота з людьми та командами. Чудово розуміємо Ваше розчарування та невдоволення, аде пройшло дійсно замало часу. Вибачаємось за затримку моментального зворотного зв’язку.
Ви отримаєте зворотний зв’язок сьогодні (18 листопада) до 18:00 за Українським часом.
Ольга, дякую за відповідь. Смію зауважити, що обіцяли відповідь в п’ятницю 11.11, а не 18.11. Тому ваші формування про те, що пройшло замало часу та про моментальний зворотній зв’язок, для мене залишились незрозумілими.
Але я дуже вдячний за вашу реакцію.
Бажаю успіхів!)