15 листопада 2022 12:40
Пройшла курс «Project management» — мені пощастило взяти участь у проекті «Future in IT», щиро дякую за ITEA та GIZ за можливість отримати грант на навчання!
Заняття проходили дуже інтенсивно, і за 3 години ми встигали розібрати багато досить складної інформації. Однак викладач Микола Гугулі дуже зрозуміло пояснював матеріал, наводив приклади, відповідав на всі питання в ході заняття. Також постійно на зв’язку була Уляна — вона відповідала на питання в чаті та допомагала з організаційними моментами, перевіряла домашні завдання. ДЗ були дуже цікаві: окрім стандартних тестів ще була домашка «з зірочкою» — створення документації, робота з MS Project та багато іншого, це дуже круто, бо є можливість власноруч потренуватись та застосувати здобуті знання на практиці.
Також дуже цікавими були додаткові заняття з працевлаштування — кар’єрний коуч Дарина дуже детально розповідала секрети створення резюме, мотиваційного листа та загалом процесу відгуку на вакансії, зокрема, для пошуку першої роботи. Лекції від Дарини дуже мотивують, дарують впевненість у собі та вчать, що не варто боятися пробувати свої сили, навіть якщо в тебе немає досвіду роботи в цій сфері! Також команда кар’єрного центру ITEA дійсно допомагає з пошуком роботи та супроводжує на всіх етапах процесу працевлаштування.
Ще одне заняття було присвячене темі Soft Skills, лекція від Тетяни теж дуже сподобалась, бо з’явилось розуміння, як рекрутери та HR-спеціалісти бачать кандидатів зі свого боку, на що звертають увагу під час інтерв’ю.
Хочу щиро подякувати всім організаторам, викладачам, спікерам та адміністраторам за ці неймовірні 2 місяці навчання в ITEA!
Сподіваюсь, що цей проєкт стане для мене стартом успішної кар’єри в сфері менеджменту в IT!