15 червня 2024 14:37

Oksana Vorovyk, HR Manager

Нікому і ніколи в житті НЕ поРекомендую цю КОМПАНІЮ для співпраці.

Це був який абсурд який не бажав завершуватись.

Хочеться почати із самого початку.
Знаходжу вакансію яку саме шукаю. Маю нескінченну жагу щоб працювати, використати навички та нових новинок набратись і зростати. Мета була — PEOPLE PARTNER.
Співбесіда із HRD тривала 23 хвилини, я все життя запамʼятала ці числа. Мабуть на клінінг компанію витрачають більше часу.
Відповіли тільки на мої запитання — і час вийшов.
Потім почалось саме цікаве. На запитання стосовно часу роботи, відповідь — ми маємо гнучкий графік. Подумала я — чудово. Але їх гнучкий графік це починати роботу із 9:00 або 10:00. І тут чудовий приклад вибір без вибору. Хто вчився на психолога зрозуміють. Це перше що я дізналася коли вийшла на роботу в перший день.

Продовжимо.

Перший день на роботі як чудово, мрія здійснилася. Але тобі говорять — вітаємо ти у нас HR BUSINESS PARTNER. Що? Перепрошую? Що? Повторіть будь ласка?
На всіх пропозиціях паперах і тд заявлена була інша інформація і інша вакансія? Як таке може бути? Зовсім інші обовʼязки відповідальність задачі і тд.

І це ще була не повноцінна казочка.
Їдемо далі.

Той випадок де ціль та місію компанії і тд. повинен не засновник говорити започатковувати а ТИ. Десь читаючи в інтернеті і тд. Apple, windows, Zappos, Facebook... читаєш розповідаєш а тобі говорять ну це як у тих у кого ти прочитав. Реально? Ви в порядку? Я не засновник компанії до якої Я прийшла Працювати.
Просто закрити очі і посміятися із такого великого рівня IQ.

Пропонуєте завершити на цьому? — Ні!

Той випадок коли вирішили придумати велосипед в епоху електромобілів.
У світі є маса стандартних опитувальників які вже придумали над якими сиділи не один десяток років, аааах, дійсно але вони були на не знайомій мові ( англійською). Навіщо переводити та туди дивитись, можна просто придумати своє беручи із неба. І відповідати це все не те і ти щось дуже довго його придумуєш.

Завершуюча вишенька на цьому дуже не смачному торті. Звільнення і заробітна платня — яка була із 3 разу порахована вірно.

Почалась війна — дізналися що я не в країні — звільняємо. Причини — а ну а ось аа аа, такі ось реалії. Чудове пояснення про причину звільнення.
Це чудово що я вмію рахувати і математика має тільки один вірний варіант відповіді, звичайно якщо ми не про дискретну говоримо. Але нажаль не у всіх людей так працює. По підрахункам тільки із 3 разу змогли написати мені саме те число яке потрібно виплатити за цей відпрацьований час.

Не порекомендую такий «менеджмент» такі відносини і Таке СТАВЛЕННЯ до своїх співробітників

Я самий ГОЛОВНИЙ, а ВИ всі тут БУДЕТЕ мені СЛУЖИТИ, не нагадує нічого?

Ми в демократії живемо, чи ні?

Добрий день, Оксано! Дякуємо вам за відгук.

Нам дуже шкода, що ви сприйняли всю ситуацію саме так, хоча розуміємо, що після припинення співпраці і вашого відгуку пройшло майже 2,5 роки.
На жаль за цей час деталі нашої 4 місячної співпраці, яка була припинена на випробувальному терміні, могли втратити фокус і одночасно, за майже 2,5 роки в компанії відбулися зміни в тому числі і в менеджменті.Так, ми завжди прогресуємо, невпинно працюємо над собою і стаємо кращими.

Процес найму в компанії складається з декількох етапів, включно з competency based interview, ціль якого — зметчити компетенції кандидата і компанії, і ми намагаємось зробити цей шлях максимально комфортним для кандидата, хоча зсередини він складний і включає матриці оцінки, комітет з керівниками на фінальному етапі і багато іншого.

Існують ґрунтовні речі, які є базою нашої компанії і корпоративної культури. Ми завжди намагаємось долучити нових колег до цілей цінностей компанії і допомагаємо пройти адаптацію, але це не завжди виходить, тому що ми всі люди і ми всі різні, і тоді компанія мусить припиняти співпрацю. Саме для цього існує випробувальний термін, на якому новий колега і компанія можуть прийняти відповідне рішення про продовження чи припинення співробітництва.

Після початку повномасштабного вторгнення ми працюємо за концепцією повністю віддаленої роботи і дуже багато наших колег знаходиться за кордоном і ми ніколи не зважали на локацію співробітника і не припиняли співпрацю по цій причині.

Наступна важлива річ — це винагорода колег за їх роботу, вона завжди розраховувалась і виплачувалась вчасно, точно і без виключень, це гарантує наша професійна фінансова команда.

Бажаємо вам тільки найкращого, нових можливостей і нагод на шляху професійного розвитку!

Підтримали: Dmytro Havryliuk