5 лютого 2024 20:27
Прийшов і мій час залишити відгук
Мій шлях в IT SVIT почався ще у 2021 році. Почав з позиції технічного рекрутера де за 2.5 роки виріс до ліда команди рекрутингу. За цей час у компанії було багато змін, але можу з точністю сказати що працюю виключно з професіоналами.
З плюсів які я б хотів виділити:
— У компанії є чіткі цілі та план на майбутнє та як їх досягнути — ніякої води та процесів заради процесів, дзвінків заради дзвінків.
— Незважаючи на сучасні реалії в умовах війни та кризи — для компанії завжди були й залишаються на першому місці люди. За весь час у мене не було жодного випадку, коли б мені відмовили в допомозі або імплементації моїх ідей.
— Співробітникам дають певну свободу дій, цікаві завдання та розвиток якщо звичайно є жага та бажання, то виконувати 🙂
— Якщо говорити про СЕО, з яким мені довелося працювати особисто не раз, то моя думка, що він нереально просунутий, у плані ведення бізнесу та генерації ідей, є що почерпнути для себе.
Особливих мінусів виділити не можу через те, що всіх є зльоти та падіння.
У більшості компаній на ринку на жаль падіння і не тільки у фінансовому плані, тому гадаю, що IT SVIT ще досить добре переносить цю турбулентність.
Success doesn’t come to you...you go to it.