13 червня 10:28
Подавався на вакансію на початку травня. За місяць не отримав жодної відповіді чи автоматичного сповіщення. Спроби зв’язатися з рекрутером напряму в LinkedIn також ні до чого не призвели: повідомлення від 15 та 21 травня були успішно прочитані й проігноровані.
При цьому вакансія досі залишається відкритою. Розумію, що у рекрутерів може бути велике навантаження, проте формат «прочитано і тиша» замість короткої стандартної відповіді залишає питання щодо культури комунікації. Сподіваюсь, компанія зверне увагу на цей момент і зробить процес розгляду відгуків більш прозорим та поважним до кандидатів.
Сергію, дякуємо за ваш зворотний зв’язок і інтерес до нашої компанії!
Хочемо уточнити, що після відгуку кандидати отримують підтвердження на електронну пошту (іноді лист може потрапити до папки «Спам»). Також у описі вакансії зазначено, що зворотний зв’язок надається у разі позитивного рішення щодо подальшого розгляду кандидатури.
Водночас нам щиро прикро, що у вас склалося таке враження від комунікації. Ми працюємо над тим, щоб жодне звернення не залишалося без відповіді, однак розуміємо, що окремі ситуації можуть впливати на сприйняття процесу.
Дякуємо, що звернули на це увагу — це цінно для вдосконалення нашого підходу!