10 березня 12:22

Владислав Казанчук, Senior Business Analyst в IT Smart Flex

Працюю в компанії вжемайже 2 роки, і за цей час можу впевнено сказати, що тут є всі умови для розвитку й реального впливу на процеси (в рамках здорового глузду).

Одне з того, що найбільше подобається — це наявність чаптерів за всіма ключовими компетенціями: BA, FE, BE, QA та іншими напрямками. Це не формальність: чаптери дають можливість розвиватися в професії, обмінюватися досвідом, впливати на інструменти й практики, які використовує компанія. Тут справді можна бути частиною постійного розвитку і свого, і компанії.

Компанія динамічна, постійно рухається вперед. Нові карʼєрні можливості з’являються регулярно (звісно, не щодня 😊), але їх точно достатньо для того, щоб будувати свій розвиток усередині, а не шукати його зовні.

Я працюю в одній із RnD‑команд, і в нас дуже крута атмосфера. В команді відчувається підтримка, комунікація відкрита, а взаємодія здорова та професійна. На загальних зустрічах або внутрішніх ініціативах атмосфера така ж: робоча, приємна, інколи з легким гумором що дуже цінно й додає людяності в щоденну роботу.

Також, відмічу що в компанії точно є можливість технічного розвитку, оскільки компанія працює в доволі розвинутом і технологічному домені, тут застосовується багато розвинутих і перевіриних технологій. Є techradar, котрий кожні півроку переглядається. Є можливість через Chapters досліджувати інновації з ціллю покращення або пришвидшення існуючтх процесів/виконання робочих завдань.

Якщо коротко: це місце, де можна рости, впливати, працювати з адекватними людьми й бути частиною компанії, що дійсно розвивається.

Ще додам, що компанія не ідельная, але постійно рухається вперед, аналізує прийняті рішення та робить висновки на майбутнє (давайте чесно, а хто ідеальний? Я точно — ні, думаю що і кожен із нас теж. Головне дивитись в динаміці, а в динаміці все супер).

Владе, отримувати такі відгуки від колег, які вже тривалий час працюють у IT SmartFlex і знають усі процеси зсередини, — особливо цінно! Дякуємо, що ділишся своїми враженнями від роботи в компанії.
Продовжуємо підкорювати нові горизонти разом!