16 січня 12:50
Працюю в компанії Agile Master уже більше трьох місяців і маю дуже гарне загальне враження. Насамперед хочеться відзначити людей — тут справді зібрана команда приємних, відкритих і сильних професіоналів, з якими комфортно працювати й обмінюватися досвідом. Відчувається культура взаємної поваги, підтримки та здорової комунікації.
Робота приносить цікаві виклики: є простір для впливу на процеси, можливість працювати з реальними Agile-практиками та допомагати командам ставати ефективнішими. Компанія заохочує ініціативність і розвиток, а ідеї не губляться, а обговорюються й знаходять практичне застосування.
Окремо хочу відзначити процес найму — він був чітким, прозорим і професійно організованим. Окрема подяка рекрутеру Насті, яка була весь час на зв’язку, підтримувала та допомагала. На всіх етапах була зрозуміла комунікація, швидкий фідбек і відчуття поваги до кандидата, що одразу сформувало позитивне враження ще до початку роботи.
Загалом компанія залишає відчуття стабільного та здорового робочого середовища, де приємно працювати й розвиватися.