7 січня 16:40
Приєдналася до команди у квітні 2025 і дуже цьому рада.
Від самого початку склалося приємне враження. Настя — рекрутер мого серденька: дуже привітна, проводила співбесіду, ніби дружню розмову, постійно тримала контакт, миттєво відповідала на всі запитання. Сам процес рекрутингу — простий, зрозумілий і надзвичайно швидкий (трохи більше тижня від першого контакту до оферу).
Вдячна своєму безпосередньому керівнику, що мої очікування на 100% співпали з дійсністю, бо ще на етапі найму вона відкрито говорила не лише про переваги компанії, але й про виклики, з якими можна зіштовнутися.
У компанії знайшла чудову команду, дуже адекватний менеджмент на всіх рівнях і завдання, які надихають й імпонують за цінностями. Моя роль — забезпечувати розвиток навичок співробітників. І компанія готова інвестувати час і ресурси в це не тільки на словах.
Явних мінусів для себе не можу виокремити взагалі. Потрапила в компанію на етапі швидкого зростання, тому якісь процеси — у стадії формування чи трансформації. Можливо, для когось це може бути мінусом, для мене ж — навпаки, бо є можливість пропонувати ідеї, швидко їх тестувати і втілювати.
Культура компанії — про увагу до працівників, прямоту, відкритість, чесний фідбек і готовність обговорювати (і вирішувати) навіть складні питання.
Словом, з мого досвіду — чудове місце, де хочеться залишитися на довго)