25 червня 2025 13:32

Stanislav Kachanov, AI Engineer

Працюю у компанії декілька місяців на позиції AI Engineer.
У процесі рекрутингу все було зрозуміло, рекрутер Ярослава все пояснювала, давала поради і загалом на всіх інтерв’ю атмосфера була максимально дружня, тому оффер я отримав дуже швидко, ніяких затрмок і проблем не було.

З самого початку всі були доброзичливо налаштовані, відчувалось бажання допомогти, полегшити, команда дуже привітна і весела, якщо є якісь проблеми чи складнощі постійно обговорюємо і намагаємось покращити, оскільки команда нова і багато процесів створюються з нуля.
Великим плюсом є те, що тебе чують, ти можеш висловлювати свої пропозиції, ідеї і їх будуть обговорювати, покращувати.
Недоліків я не помітив, хіба що досить довга взаємодія між відділами, проте навіть якщо ти щось очікуєш (чи то доступ, чи то відповідь) жодного разу не було, що саме ти в цьому винен, і просто пояснював ситуацію і брав інші таски.

Тому можу сказати, що враження дуже позитивні, і я радий, що приєднався до цієї компанії.

Підтримали:  Yaroslava Skaletska

Як приємно це читати! Класно, що ти відчуваєш підтримку і драйв в команді 🚀Раді, що ти з нами, і цінуємо твою відкритість, ініціативність і бажання покращувати процеси і розвивати продукти, разом із командою.
Попереду — ще багато цікавого 😊

Підтримали: Stanislav Kachanov