28 січня 2025 17:29

Igor Tarataiko, Project Manager в Self employed

Дякую вам за вашу відмову в моїй кандидатурі на вакансію Technical Product Owner.
Насправді хотілося б поділитися з вами моїм баченнямм нажахливішого інтервʼю з вами за весь час мого пошуку роботи.
1. Мене ніхто не попередив заздалегідь що інтервʼю буде не про вакансію на яку я подавався
2. Навіть на початку інтервʼю мені ніхто не зупинив коли розмова пішла про мої технічні скіли.
3. я подався на вакансію знаючи що мої навички підходять саме для цієї вакансії бо я вмію читати на відміну від вас.

З вашого боку було зовсім не професійно навіть починати зі мною інтервʼю про не технічного продукт овнера а про бізнес продукт овнера.

Привіт, Ігоре!

Нам дуже шкода, що виникли непорозуміння.

Хочемо пояснити ситуацію: вимоги до досвіду в телекомі для вакансії Technical Product Owner дійсно змінилися вже після вашої заявки. Однак при перегляді вашого резюме нас зацікавив ваш досвід роботи з мобільними додатками, і саме тому ми вирішили дізнатися більше деталей.

Роль Product Owner Mobile також передбачає управління командою розробки, хоча основний акцент робиться саме на продукті. Тому певні перетини ролей є можливими, і це нас зацікавило.

Ми завжди відкриті до спілкування, навіть якщо поточна вакансія не є ідеальним збігом. Це дає можливість обговорити не лише актуальні, але й майбутні перспективи. У нас є різні відкриті позиції, а також планується ще багато нових у майбутньому.

Ми розуміємо, що лише за резюме складно оцінити весь спектр досвіду кандидата. Коротка HR-співбесіда допомагає нам краще зрозуміти, чи є потенційні точки перетину, а вам — отримати більше деталей, задати запитання та виділити ваші сильні сторони.

Дякуємо за ваш зворотний зв’язок і бажаємо успіхів у подальших пошуках!

це все пусті слова! не треба нести нісенітницю, «пізніше, познайомитися, поспілкуватися».
коли рекрутер має бажання познайомитися і ближче оцінити досвід кандидата то він це каже напряму але не робить таку фігню як ваша рекрутер Тетяна.