15 листопада 2024 11:16
Працюю в компанії з кінця серпня на позиції QA Automation, майже закінчив свій випробовувальний період. В цілому, всі етапи інтерв’ю пройшли в чудовій атмосфері, особливо задовільнили мої очікування HR інтерв’ю з Ярославою та технічне інтерв’ю з QA спеціалістами команди Alpha, які були дуже відкриті та відверті під час інтерв’ю. Коли почав адаптуватись в команду, зустрівся з деякими складнощами відносно отримання усіх доступів та в цілому інтеграції в роботу над складним продуктом, проте вже досить скоро я зміг адаптуватись та працювати над продуктом. З будь-якими продуктовими питаннями члени команди завжди були охочі мені допомогти, на більш загальні питання мені оперативно відповідала Ярослава, за що я їй дуже вдячний! В цілому атмосфера в команді дуже позитивна, healthy комунікація сприяє швидкому звиканню до нового колективу, що дає змогу швидше стати частиною їх середовища спеціалістів)
Дмитро, дякуємо тобі за такий теплий відгук!❤️ Дуже раді, що ти з нами і поділився своїми враженнями — це дуже важливо для нас. Здорово, що тобі вдалося швидко адаптуватися та знайти підтримку серед колег. Команда дійсно старається створити максимально комфортну атмосферу для роботи та розвитку.
Бажаємо тобі цікавих викликів, нових здобутків і ще більше приємних моментів разом із нами! 🚀 Дуже цінуємо, що ти є частиною нашої команди!