ІТ Академія від Stfalcon

Хмельницький

Хочу залишити відвертий відгук на рахунок компанії StFalcon та їхньої манери найму людей на «відкриті» позиції. Нещодавно мав нагоду поспілкуватись з перспективним майбутнім розробником, який виконав тестове завдання для цієї компанії. По успішному його виконанню, йому обіцяли запропонувати позицію в компанії, або безкоштовні курси з подальшим працевлаштуванням. По факту, тестове завдання виконано ідеально в рамках строків і вимог поставлених перед ним. Але, у фідбеку по виконанню роботи, наданих представником StFalcon, як помилки були зазначені пункти, яких не було у вимогах, та надана необгрунотована і нічим не підкріплена відмова. Отже, можемо зробити висновок, що дана компанія, насправді, не зацікавлена наймати на роботу кваліфікованих працівників, або просто використовує готові роботи, як безкоштовну робочу силу, заробляючи на цьому гроші.

Коротко про себе: Я middle розробник в одній з найбільших міжнародних компаній, з досвідом в ентерпрайз розробці більше 4 років.
Відгук про компанію в цілому — різко негативний.

Дуже цікаво чому цей перспективний майбутній розробник сам не написав відгук, а попросив вас, людину, яка не брала у перемовинах участь, написати цей пост. Можливо ви образилися, що вас не взяли на роботу?

Дочка заканчивает курс «Программирование Scratch» — результатами довольны мы обе) Она научилась продумывать алгоритмы и их реализовывать, на данный момент хорошо ориентируется в Scratch, и особенно ценно, что она может что-то попробовать сделать просто так, для себя, потому что ей интересно. Очень нравится Полине преподаватель, она всегда ждет занятия и обязательно после занятия показывает что было сделано.
В наших общих планах и второй курс Scratch и Minecraft) Спасибо за умение увлечь и научить)

Відвідувала курс «Тестування ПЗ». 3 місяці навчання допомогли структурувати знання, отримати знайомства в ІТ та багаж знань, достатній для позиції джуніора. Працювала в студії креативного дизайну, тестувала верстку, кросбраузерність, адаптивність веб-продуктів. Зараз вже працюю тестувальником в Stfalcon)

Дитина в захваті після занять, дуже важко закрити ноут через годинку, малому хочеться продовжити робити гру і вдосконалювати її (тому чекає з нетерпінням кожне заняття). Море щастя в очах, коли показує, що вийшло. Викладач на гарній українській мові пояснює, чому так відбувається. Ми задоволені курсом програмування для дітей. Рекомендую!

Підтримали: Надежда Дубова

Завершила найкращі курси, які лише можуть бути! Курс «SMM в Instagram і Facebook». Серйозно прокачала свої skills! Щодо самих курсів, то змістовно, інформативно, цікаво та захоплююче. Справді навчатися було в задоволення, домашні виконувати з особливим азартом. А невимушена атмосфера та професійність викладачів надихали на нові звершення! Вкрай вдячна за корисні і практичні кейси! Ви — найкращі!

Мною завершено проходження курсу «Дизайн UI/UX», який тривав три місяці. за час навчання отримано надзвичайно важливі та користі навички в сфері дизайну, побудові сервісів із застосуванням грамотного досвіду користувача.
Курс мав на меті не вивчення інструментів редагування фото контенту, чи простого малювання сайтів, а надання комплексу знань щодо розробки дизайну у сфері веб- та мобільних сервісів.
Отриманий досвід вже застосовую в роботі з великою користю.

Підтримали: Альона Місюк

Я закінчувала курси контекстної реклами. Було круто!
Залишилося відчуття потрібності, користі витраченого часу. Дякую Роману Ужві за круте викладання. Використовую в роботі набуті знання і вміння.

Я выбирала между фронт-эндом и тестированием. Оба направления меня привлекали, но с выбором решил случай — на работе планировали изменять сайт. В этот момент я точно решила, куда иду и зачем. На курсах дают настолько крепкие знания, насколько вы готовы прилагать усилия для их получения. Очные курсы хороши тем, что у вас идет прямой коннект с преподавателем, с которым мне повезло.
Сейчас уже работаю по специальности тестировщиком и очень рада, что когда-то решилась на курсы

Спочатку я опановував програмування сам, потім проходив курси онлайн. Але вирішив ще систематизувати свої знання і пішов на курси оффлайн в ІТ академії. Зараз вже працюю Front End розробником

Підтримали: Sergiy LysenkoKuzmenko Ira

Працював програмістом. Писав під андроїд. Пішов на курс, аби впорядкувати свої знання.
В мене залишились позитивні враження від навчання, отримав користь від занять

Підтримали: Sergiy LysenkoOleksandra Liubytska