Компанія ISsoft — це щось неймовірне в своєму ставленні до співробітників, і це не пусті слова! Я в цьому переконалась у найважчі часи для напевно будь-якої країни, не кажучі про компанію, щойно я встигнуа прийти на работу меньше ніж за тиждень до повномасштабного вторгення РФ в Україну. І це при тому, що я вже була спокійна та буда сповнена натхнення і бажання працювати в команді професіоналів з більш ніж вже 18-річним досвідом в повному циклі розробки серйозних IT продуктів ( білоруський офис) для західного ринку замовників, що означало для мене перспективи профессійного развитку та росту. В Україні компания відкрила свій філіал наприкінці 2020 року і насьогодні вже має офіси у 8-х країнах. Високий професійний рівень компанії був помітним ще на етапі прохождения співбесіди, потім, дізнавшись детальніше про історію та діяльність компанії ISsoft та ISsoft Ukraine (офіс у Львові), у мене не залишилось сумнівів щодо прийняття офферу від цієї компанії. Тут як у великій родині, допомогають и піклуються про людей, про членів команди. Тренінги, навчальні курси, мітапи та конференції, допомога колег дозволяє розкрити персональний потенціал, а пакет бенефітів, включаючи повноцінне медстрахування на покриття витрат на спорт, приємно порадували. Не дивлячись на те, що я щойно прийшла на позицію бізнес-аналітика на внутрішній проект, мені в період випробувального періоду запропонували ті ж самі умови допомоги у випадку релокації через військові дії, як і штатним співробітинкам. (!) HR та адміністрація українського офісу були постійно на зв’язку навіть ввечері і в вихідні дні. Для мене вони — герої, за що я їм безмежно вдячна, за їх активну роботу, проукраїнську позицію та допомогу в цей небезпечний для життя час. Оскільки для мене було б неймовірним випробуванням і психологічно і фінансово двічі міняти роботу впродовж двох тижнів після 3.5 років стабільности у купі з переїздом у нову місцевість, рятуючи себе і дитину евакуаційним потягом подалі від пожежі на АЕС та бомбувань. Про звільненя у період військових дій мови не ведеться, компанія активно шукає можливості релокації своїх співробітників, відкриття нових офісів в інших країнах, продовжує винаймати нових співробітників, в тому числі на теріторії України, що потерпає від війни. Вважає це своєю гуманітарною міссією перед командою та відповідальністю перед клієнтами для їх утримання та додержання взятих на себе зобов’язань з розробки ПЗ . Компанія також ініціювала збір коштів допомоги серед співробітників і клієнтів у 8-ми країнах світу потерпілим українцям внаслідок повномасштабного військового вторгнення в Україну. Тому вважаю професійність, відповідальність за якість продукту перед клієнтами компанії, гуманність по відношенню до своїх співробітників та народу України для мене, тисяч співробітників та клієнтів компанії визначальними характеристиками компанії ISsoft Ukraine/ ISsoft/ Coherent Solutions (USA).