25 серпня 2025 16:32
я шукав цю Компанію майже 2 роки)
продукт — революційний, розриває шаблони. Ця Компанія № 1 маркетплейс з лідогенерації в США! Це перша Компанія у світі, яка створила нову категорію у сфері лідогенерації. Уявіть — ви приходите в магазин, і замість товарів харчування — на поличках лежать ліди. І ви як покупець спочатку читаєте всю інформацію про ліда, і лише якшо вам ОК — ви купуєте цей лід. Це просто «шах і мат»
Йдемо далі. Тут є можливість розвитку, після 1го місяця роботи у ВСІХ співробітників є можливість отримувати платні курси, тренінги, коучинги і т.д.
Наступна зупинка — зарплати як правило сильно вище за середній рівень.
Ще раз про продукт — «білий», ніяких сірих ніш. Революційний, № 1 у своїй ніші та найшвидше зростаючий в США.
Люди, які тут працюють — просто БОМБА. Кожний крутий у своїй професії і при цьому без корони на голові. Тут не люблю людей з ЕГО :)
Вся Команда працює дистанційно з 22 країн світу.
Так, тут високий темп, дуже високий. І ця Компанія точно не для тих, хто хоче сидіти на дупі рівно та отримувати фіксовану зарплату. Тут треба буди проактивним, ініціативним, готовим до критики та працювати під тиском швидко змінюючого світу.
А — ще один прикол :) У Компнанії 4 промт інженера! А ще Chief of AI. Тут дуже люблять швидкість, оптимізацію. І навпаки тут не люблять «monkey job»
Короче не Компанія, а мрія :)