8 жовтня 15:06
Такого негативного досвіду лайкодингу не було у житті. Завдання вирішив у перші хвилини, потім покращував своє рішення. У цей момент все ще було окей. Потім раптово змінилися вимоги завдання і довелося взагалі міняти всю логіку. Чому? Так захотів інтерв’юер. Мабуть, подобається створювати ситуацію стресу, а потім шукати дрібні помилки. В інших компаніях ще якось розуміли, що ми всі люди -> важко написати все ідеально тим більше в режимі реального часу.
Артеме, в будь якому разі, дякую за відгук, за увагу до нашої компанії, витрачений час на тестове завдання та проходження співбесід.
Наше завдання однакове абсолютно для всіх і вимоги відповідно у тому числі, нам подобаються всі кандидати яким ми пропонуємо інтерв’ю та в кожній окремо взятій людині ми бачимо потенційного колегу бо інакше втрачається сенс пропонувати співбесіду. Стосовно ускладнень завдання яке має три етапи — практика існує але застосовується якщо людина впоралась із попередніми. Ми не живемо в ідеальному світі тому і наші очікування та вимоги до кандидатів теж помірні. Бажаємо вам усього доброго та знайти свою компанію, де ваші знання та досвід будуть відповідати її вимогам!