iSi Technology

Дніпро, Маямі (США), Buffalo

21 грудня 2023 10:20

Taras Shyichuk

Пропрацювавши в iSi, я можу сміливо залишити свій позитивний відгук про цю компанію.
Розпочну з процесу найму, який відбувся дуже швидко і включав в себе чотири етапи:
— тестове завдання,
— технічну співбесіду,
— лайфкодінг,
— офер.
Всі етапи співбесіди не зайняли багато часу, і буквально з першого етапу до оферу процес тривав кілька робочих днів.
Процес адаптації в перші дні був дуже комфортний. За мною закріпили людину, яка в будь-який момент відповідала на всі мої запитання (але це не означало, що інші працівники не відгукувалися на прохання про допомогу — я міг звернутися до будь-кого). Проект, на який мене найняли (в компанії їх декілька), є досить складним, але знову ж таки, тут Вас не залишать самотнім і завжди допоможуть розібратися.
Атмосфера в команді спокійна. Мене жодного разу не підганяли, і я отримував задачі, відповідні рівню моїх знань у технологіях та самого проекту. Тут повністю відсутні будь-які бюрократичні процеси, і завжди можна зконтактувати з будь-яким членом команди в будь-який час. Також те, що проект бере свій початок в США, не створює жодного дискомфорту з точки зору часового поясу, адже всі зустрічі заплановані так, щоб всім було зручно.
Сміливо можу рекомендувати приєднатися до команди iSi, адже тут є все необхідне для Вашого розвитку. Тому, якщо Вас не лякають великі та складні проекти — можете сміло пробувати!

Підтримали:  Сергей Павлов

Дякую, Тарасе!
Ми цінуємо внесок кожної людини, яка працювала з нами та допомагала стати краще, звичайно, нам теж було приємно працювати з тобою!
Бажаємо здійснити свою мрію та знайти в новій роботі все те чого не вистачило з нами.