Мій досвід роботи в Інжур загалом позитивний ☺️. Атмосфера тут комфортна: люди відкриті, дружні та нормально комунікують. Є свої робочі виклики, як і всюди, але в цілому команда тримає здоровий робочий ритм, і це приємно 💯
Вже близько місяця працюю офіс-менеджером у компанії, яка стрімко розвивається та рухається вперед динамічно й енергійно. Це сучасне, живе середовище, де постійно відчувається драйв і зростання. Мені дуже подобається атмосфера, рада бути частиною цього процесу👍
Працюю в компанії й можу сказати одне — тут реально класно ❤️
Атмосфера тепла, колектив дружній.
Подобається, що є відкритість до ідей та відчуття, що ти можеш впливати на результат.
Зі своїми в кайф!
На позиції HR Event Manager/Talent Acquisition я на власні очі бачу, як наша компанія швидко набирає оберти. Це час інтенсивного росту та нових масштабних проєктів.
Наша команда професійна та відкрита. Тут дають можливості для втілення ідей! Також круто, що компанія пропонує окремо певні "benefits"😏
Якщо ви шукаєте круті проєкти, динаміку, розвиток — ми чекаємо на талановитих кандидатів)
Приєднуйтесь!
Зі своїми в кайф 🙌🏼