Inweb

Одеса

2 вересня 11:40

Krystyna Matiukha, HRG / Senior Recruiter в Inweb

Працювати в Inweb справжнє задоволення. За час роботи я зрозуміла, що тут є не тільки цікаві задачі, а й багато простору для розвитку та власної реалізації.

Мені подобається, що тут довіряють і дають можливість проявляти ініціативу, пробувати нове та впливати на результат. Якщо щось не виходить — можна про це говорити й разом шукати рішення, без зайвої бюрократії та страху помилитися. Все прозоро, чітко, людяно.

А найбільше я ціную інвебівців. З ними завжди комфортно працювати, ставити питання, дискутувати, обговорювати ідеї та просто залишатися собою. Вони надихають!

Розумію, чому люди працюють тут по 10–15 років. Бо компанія надає все необхідне для комфортної роботи та життя: від базових соціальних гарантій до можливостей для розвитку й турботи про себе; відпустки, лікарняні, Cafeteria Plan на спорт, здоров’я, навчання, англійську, хобі, подорожі, побутові потреби та AI-інструменти; компенсує 50% профільного навчання; є можливість саббатікалу після 3 років роботи; круті подарунки, сильне ком’юніті та соціальні ініціативи; бонуси за рекомендації нових співробітників і незабутні корпоративи.

Короче, я рада, що я тут. Як сказав мій колега: «шукав мідь, а знайшов золото!» — приєднуюсь до його слів. Всім бажаю потрапити до такої команди :)