2 жовтня 2019 16:47
Після трьох років співпраці з INVERITA хочеться залишити свій відгук про цю компанію!
В першу чергу хочу виділити керівництво, а саме Зоряна Гудзія, Ореста Гудзія та Ігоря Демедюка, це люди, які дійсно турбуються за своїх робітників та роблять все можливе, щоб люди почували себе комфортно і по сімейному.
Дуже хочу подякувати своєму техліду Віктору та тімліду Едгару, це люди, які дійсно достойно виконують свою роботу і допомагають своїм колегам зростати й ставати справжніми професіоналами у своїй сфері.
Що до внутрішньої атмосфери, багато хто у відгуках про компанії пише що в них дуже дружній колектив і вони всі як сім’ я, це вони просто не були в INVERITA ))) Для того щоб сколотити такий дружній колектив, треба бути справжнім віртуозом і такі віртуози в цій компанії, це дві чарівні HR -ки Оленка та Надя.
На рахунок робочих процесів то все постійно вдосконалюється і компанія дійсно швидко зростає і стає міцнішою на теренах IT сфери.
p.s. Якщо доля мене знову зведе з INVERITA, то з радістю продовжу з ними свій життєвий шлях...