17 лютого 2023 15:55
Працюю в компанії пів року.
Потрапив на внутрішні курси по Angular минулого року, на жаль чи на щастя (не полюбився ангуляр) не вдалось тоді отримати офер, але рівно через рік страждань і поневірянь знов побачив оголошення на DOU про набір в Inventorsoft цього разу на React. Пройшов співбесіду, і через 2.5 місяці лекцій + 1.5 місяці практичного проекту отримав запрошення на роботу.
Про Inventorsoft в цілому: Джуни, як правило, не перебирають вакансіями і беруться за будь-яку роботу, але можу з впевненістю сказати, якщо перший комерційний досвід в програмуванні ви отримаєте тут, то це дуже класний фундамент для майбутнього росту. Перш за все, компанія цікавиться вашими побажаннями. Коли мені пропонували проект, в якому є певні нюанси по робочих годинах (бо клієнти в іншому часовому поясі), то перш за все поцікавились чи буде мене влаштовувати графік. Час від часу в пп тобі стукає HR, щоб дізнатись чи є якісь зауваження\побажання, чи просто спитати як справи. На жаль, не мав змоги познайомитись з колективом, оскільки працюю віддалено, але люди з якими знайомий — дуже приємні. В цілому, дуже радий що старт кар*єри почався саме тут.
Про академію: потенційний джун, якщо маєш сумніви чи подавати заявку на курс, бо в тебе недостатньо знань — не сумнівайся, бо незалежно від отримання/неотримання оферу, курси дадуть можливість поглибити свої знання і в ідеалі підкріпити їх практичним досвідом на навчальному проекті.