Працюю в InventorSoft і можу точно запевнити, що це компанія з чудовою атмосферою, професійним підходом та дружньою командою. Тут підтримують розвиток, цінують ініціативність і створюють комфортні умови для роботи. Радію, що є частиною цієї команди!
Хочу подякувати Ірині Репчук за можливість познайомитися з компанією. Поки не склалося попрацювати, але те як поставлено взаємодію з кандидатами — це мабуть кращий HR з яким я працював. Окремо дякую Денису Шевченко за інтерв’ю, як грамотному Strong Senior, від спілкування з яким я апнув свій левел. До зустрічі !
Працюю в компанії понад п’ять років і можу впевнено відзначити її як чудове місце для роботи. Професійний і відкритий менеджмент, дружній колектив, а також широкі можливості для кар’єрного зростання створюють сприятливе середовище для постійного розвитку та вдосконалення. Тут цінують ініціативність, підтримують прагнення до навчання та забезпечують комфортні умови для реалізації професійного потенціалу.
Хочу поділитися своїм досвідом співпраці з Inventorsoft (Чернівці) як рекрутер. Це компанія, яка дійсно підтримує своїх спеціалістів, допомагаючи зростати та розвиватися.
Особлива подяка Надії Донець (Recruitment Lead) за наставництво, підтримку та цінні поради, які допомогли мені вдосконалювати свої навички в рекрутингу. Також величезна подяка Максиму Горошкевичу за його лідерські якості та віру в мене — це мотивувало рухатися вперед і ставати кращою версією себе.
Якщо ви шукаєте компанію з класною атмосферою, сильною командою та можливостями для розвитку — Inventorsoft точно варта уваги! 🚀
Я отримала унікальний досвід, працюючи над інноваційними продуктами. Проєкти компанії цікаві, масштабні та орієнтовані на реальні потреби користувачів. Для тестувальника це чудова можливість працювати з передовими технологіями та практиками.
У компанії працює надзвичайно дружня та підтримуюча команда. Колеги завжди готові допомогти та поділитися досвідом. Робоча атмосфера сприяє ефективній співпраці й відчуттю, що ти частина чогось великого.
Керівництво компанії завжди відкрите до діалогу та ідей. Я відчуваю, що моя думка має значення, а пропозиції дійсно враховуються. Це надихає працювати ще краще.
Я працюю в Inventorsoft вже два роки, свій шлях в IT я розпочала саме тут — після навчання в академії мені запропонували співпрацю. Хочу зазначити, що процес онбордингу був дуже комфортним, а постійний зв’язок з HR-менеджером додавав впевненості як новачку.
Окрім бенефітів, таких як доступ до курсів на різних платформах, компенсація уроків англійської та медичне страхування, тішать чудові тімбілдинги та приємні подарунки до свят.Та найбільше, що мені подобається в компанії, — це атмосфера довіри, підтримки та відкритості.
Рада бути частиною команди Inventorsoft
Я почав свій шлях у компанії з навчальних курсів, які дали мені гарну базу для роботи. Після цього я приєднався до команди, і це стало чудовим досвідом.
Тут приємні люди, цікаві проєкти та чудова атмосфера. Особливо хочу відзначити менеджмент .Вони завжди відкриті до відгуків і роблять усе, щоб покращити процеси й створити комфортні умови для роботи.
Вдячний за цей етап у своєму житті, який дав мені багато знань і досвіду.
Проходила співбесіду на посаду ресерчера, хоча я вирішила не продовжувати співпрацю, але це вперше, коли я захотіла залишити відгук.
В першу чергу я хочу виділити бездоганну роботу відділу рекрутингу. Бо для мене це дууже важливо, рекрутери це обличчя компанії, і те як вони себе подають дуже багато може розказати про компанію і процеси всередині. Рекрутер Iryna Repchuk професіонал своєї справи, дуже класний формат співбесіди з питаннями і ставленнями. Бажаю вам процвітання та розвитку.
Вітаю! Я працюю в компанії вже більше 9 місяців.
Хочу зазначити чудову роботу рекрутерки Вікторії Гладюк. У мене ніколи не було такого легкого і приємного процесу найму у компанію.
Я можу з упевненістю сказати, що в InventorSoft не буде токсичного спілкування, ієрархія в компанії не відчувається, всі дружні і приємні.
Мені ніколи не затримували компенсацію, ми регулярно маємо тімбілдінги і часом отримаємо плюшки на свята :)
Мені подобається тут працювати.
Вітаю! Проходив інтерв’ю на одну з вакансій компанії InventorSoft і хочу поділитися враженнями.
Насамперед, якість спілкування і увага якісно виділяється серед інших, що я проходив. Відчувається увага і швидкість з якою проходили етапи інтерв’ю лише підтверджувала її.
Компанія мала одну з найпривабливіших винагороджень так як і бенефітів, потенційних умов карьєрного розвитку, які б зробили мою працю ще приємнішою.
Щодо проекту то я чув лише хороше за нього. Це причина по якій я і пишу це. Інтерв’ю з його керівником було окремою історією. Це мабуть було найкращим спілкуванням що я мав.
Настільки високий рівень спілкування і ведення бесіди мене дуже вразив і хоча мені не вдалося отримати посаду, але той досвід дуже надихнув мене.
Так що компанія однозначно варта уваги і все те хороше що пишуть тут за неї явно не перебільшення.
Працював у компанії InventorSoft і залишився дуже задоволений своїм досвідом. Однією з головних переваг цієї компанії є оперативні відповіді та відмінна комунікація. Всі запити та питання вирішувалися швидко, що значно полегшувало робочий процес і дозволяло зосередитися на виконанні завдань. Комунікація всередині компанії була на високому рівні. InventorSoft створює робоче середовище, з якого не хочеться виходити. Колеги завжди були готові допомогти та поділитися своїм досвідом, а керівництво підтримувало відкритий діалог і враховувало потреби працівників.
Я працював у компанії InventorSoft кілька років. Це був чудовий досвід. Компанія дуже допомогла мені в професійному розвитку і завжди діяла відповідально. Мені справді подобалося працювати тут. Команда була надійною та підтримуючою. InventorSoft створює гарне робоче середовище, де можна рости і розвиватися як професіонал. Рекомендую цю компанію тим, хто шукає відповідального роботодавця з хорошими можливостями для навчання та росту.
Вітаю! Працюю в компанії вже пів року. За цей час хочеться зазначити гарно налагоджені процеси на комунікацію в компанії. Починаючи від співбесіди , онбордінгу і подальшою взаємодією з HR. Відсутність надмірної бюрократії та швидка реакція та різноманітні запити допомагає повістю фокусуватися на робочому процесі. Компанія надає всі необхідні умови для комфортної роботи. Також наявні різноманітні можливості для розвитку і професійного зростання.
Зичу здоров’я. Щиро радий бути частиною сім’ї InventorSoft вже другий рік. Усі працівники компанії, з якими я встиг познайомитись в процесі роботи — професіонали своєї справи. Усі процеси функціонують дуже чітко, професійно, швидкоьта без зайвої бюрократії. Компанія завжди вітає ініціативність, відповідальність, бажання вчитись та професійно зростати.
Хочу поділитися своїми враженнями про роботу в IT-компанії InventorSoft, де я працюю майже рік на посаді Node.js розробника, віддалено.
Мої враження про компанію надзвичайно позитивні. Вона забезпечує своїх співробітників усім необхідним для комфортної роботи та створює всі умови для продуктивної діяльності. Компанія надає багато плюшок: можливість оформлення корпоративного страхування, курси англійської мови, професійні курси, різноманітні тренінги та зустрічі. Таким чином, компанія інвестує в розвиток та добробут своїх працівників, а розвиток стосується не тільки IT-сфери.
Варто згадати, що компанія регулярно радує своїх співробітників фірмовими речами у вигляді подарунків, що додає приємні емоції та підвищує лояльність до компанії.
Хоча я працюю тут недовго, я вже відчув підтримку та увагу з боку керівництва і колег. Загалом, дуже задоволений роботою в межах компанії.
Чудова компанія, атмосфера та колеги! 🥳
Можливість працювати, як в офісі, так і віддалено.
Процеси поставлені добре, і не формально.
Компанія має внутрішню школу і великий багаж навчального матеріалу.
До переваг відношу можливості позапроектної роботи з ментором, покращуючи свої навички, також, якщо є бажання, можливість роботи такої як проведення інтерв’ю, навчальних курсів, менторства та різних технічних заходів.
Компанія допомагає реалізації особистих планів розвитку.
Бенефіти, тімбідинги, цікаві івенти, повага, взаємна співпраця.
В цілому дуже задоволений бути частиною дружньої команди InventorSoft! ⭐️
В компанії приємна атмосфера, є можливість працювати в гнучкому режимі з офісу або віддалено. При будь-яких проблемах керівництво безсумніву допоможе вам та піде вам на зустріч в складних ситуаціях. Ніхто в компанії не контролює ваш процес роботи, відчуття свободи і незалежності не покидає мене до зараз, за що я щиро вдячний.
Бенефіти (за бажанням):
— Супровід бухгалтера
— Безоплатна англійська з внутрішнім вчителем або компенсація оплати зовнішнього
— Медичне страхування
— Приємні дарунки
— Тімбілдінги (Піцца, настільні ігри, мафія, ...)
— Менторинг
— Лекції та презентації
— Офісний додаток де можна раз в місяць замість відзиву відправити пробіли (лиш не фіксіть то)
Привіт, працюю в компанії вже майже два роки.Вважаю що Inventorsoft це чудова компанія. Впродовж роботи ніколи не виникало проблем. Менеджмент та HR піклуються про працівників та створюють максимально комфортні умови праці. За час роботи в компанії я набув вдосталь досвіду, який знадобиться мені у майбутньому. Також компанія регулярно проводить різноманітні презентації та лекції, що є дуже цікаво. Гарним плюсом є безліч бенефітів, в тому числі курси, мед.страхування і компенсація уроків англійської мови. Рекомендую цю компанію)
Привіт, хотіла б поділитись враженнями від компанії в якій на даний момент працюю. Все на вищому рівні, від першого контакту з HR і до сьогодні. За весь час не виникало жодних глобальних проблем чи непорозумінь. Політика компанії дуже прозора, професіанолізм відчувається у спілкуванні з абсолютно усіма колегами з якими я особисто контактувала. Внутрішній менеджмент організовий, таким чином, що тобі ніколи не доведеться чекати відповіді на питання/ уточнення по декілька днів. А також, що не мало важливо, ніхто не забуває, що в країні йде війна і ми маємо, мало того, говорити про це, але і щось робити. Якщо ви думаєте, що це зараз як константа для усіх українських компаній, то нажаль це не так. Із приємного також: не токсичне середовище, комфортні умови праці, компенсація уроків англійської мови (+ можливісь покращення мови у спілкуванні з клієнтом), мед. страхування і ще усякі прикольні штуки.
Вітаю! Компанія однозначно варта уваги. Звісно в аутсорс моделі багато залежить від проекту, та з хороших речей варто відзначити: 1) відсутня бюрократія у робочих процесах; 2) прямий швидкий конект з керівництвом у разі потреби; 3) приємні подаруночки на дн дітей, свята і т.д. 4) можливість зміни проектів всередині компанії; 5) забезпечення технікою; 6) організація івентів, конференцій.. 7) пульс HR над твоїми справами, самопочуттям і побажаннях; 8) навіть в період просідання ринку компанія наймає розробників та крокує до розвитку.
Привіт! Працював в компанії два роки розробником. За цей час отримав дуже хороший досвід на цікавих проектах. Залишились тільки позитивні враження від компанії, чудовий колектив та прозорий менеджмент. Легка та приємна атмосфера для роботи. Компанія піклується про комфорт та розвиток працівників. Має свою академію для початківців. Проводить цікаві івенти та презентації. Всім рекомендую!
Пропрацювавши у компанії InventorSoft понад півтора року, я можу з упевненістю сказати, що це був один із найбільш плідних та надихаючих періодів у моїй кар’єрі. Моє перше враження від компанії склалося ще під час співбесіди, де менеджер Ірина вразила своїм професіоналізмом і швидкістю фідбеку, що відразу дало зрозуміти високий рівень внутрішньої культури компанії.
Робота з клієнтом, з Нідерландів, була надзвичайно захоплюючою, хоча й супроводжувалася деякими незвичайними викликами. Я вдячний менеджеру Анастасії за безцінну підтримку та допомогу у вирішенні складних, нетипових задач, що створило відчуття безпеки та захисту у робочому середовищі.
Це дало мені можливість не лише технічно вирости та покращити свої навички, а й знайти друзів та однодумців. Завдяки щоденному спілкуванню англійською моє знання мови покращилося до рівня B2+.
Компанія відрізняється своєю відкритістю та корпоративною культурою, де можна вільно обговорювати будь-які теми та вносити пропозиції. В InventorSoft постійно враховуються потреби колективу, що сприяє розвитку та зростанню компанії.
І нарешті, InventorSoft — це місце, де завжди є підтримка та наставництво, навіть якщо ви плануєте змінити напрямок своєї кар’єри. Це чудове середовище для розвитку як професійного, так і особистісного, де кожен може знайти себе та відчути себе частиною великої та турботливої родини.
Підсумовуючи, я висловлюю свою щиру вдячність компанії InventorSoft за чудовий досвід, безліч можливостей для розвитку та теплу атмосферу, що панує у колективі. Це справді унікальне місце, яке завжди залишиться у моєму серці.
Today was my start date at InventorSoft, and I’m glad to be on board! Kudos to Viktoriia Hladiuk for being there for me throughout the recruitment process. Viktoriia is an excellent communicator and a great professional. I’m really excited about the journey ahead.
Я працюю в Inventorsoft майже 4 роки. Вірте чи ні, я не можу знайти негативних моментів у цій компанії. З першого дня я отримую підтримку та наставництво від моїх менеджерів і колег, це справді надихає та заохочує мене рости професійно та робити те саме для своїх товаришів по команді.
Тут немає «меж», навіть якщо ви плануєте змінити напрямок кар’єри, ви отримаєте лише сильну підтримку!
Це також чудове місце для розвитку інженерів та ІТ-менеджерів ;)
Працюю в компанії більше 2 років. За цей час відчув справжній дух дружнього колективу. Реалізував себе і свої амбіції на проекті. Дуже задоволений!)
Дуже сподобався процес пошуку та першої співбесіди із кандидатом!) Repchuk Iryna це справжній експерт у своїй сфері, задає дуже доречні питання, прислуховується до відповідей та надає рекомендації. Вважаю, що варто спробувати пройти співбесіду хоча б для дружньої та ненапруженої атмосфери, а там вже і працювати захочеться)
Працюю більше року в компанії, ще з самого початку мене зацікавила саме ця компанія адже тут є багато плюшок, як от навчання в академії, тімбілдінги, цікаві івенти. І так трапилось що ми підійшли одне одному, співбесіда на першому етапі із HR а потім із CTO компанії пройшли чудово, вони розпізнали під час бесіди мої навчики про що я надіюсь не пошкодували досі)
Особливу увагу хочеться приділити те як компанія піклується про тебе як працівника, надає все необхідне для праці, задовільняє всі «хотілки» про які ти просиш та дослухається до твоїх ідей.
Дуже вдячний моєму HR за турботу та чуйність до моїх потреб, завдяки цьому я відчуваю що мене цінять тут.
Також дуже приємні корпоративні подарунки які постійно дарують)
Загалом чудова компанія і мені все подобається!
Мої вітання!
Хочу залишити свій відгук щодо процесів підбору персоналу. Мав змогу комунікувати з чудовим професіоналом своєї справи, а саме Iryna Repchuk. Ірина проявила високий професіоналізм, увагу до деталей та оперативність у процесі підбору. Її турботливий та доброзичливий підхід створив комфортну атмосферу під час співбесід. Рекомендую Ірину як HR-спеціалістку, здатну знайти найкращих кандидатів. Успіхів!
Irina provided an exceptional recruiting experience, despite the unfortunate outcome of receiving a rejection. Her professionalism, attentiveness, and clear communication throughout the process were truly commendable. She was thorough in understanding my skills and qualifications, and her prompt responses to my queries made me feel valued as a candidate. Irina’s approach was both personable and efficient, creating a positive and engaging atmosphere. Although I didn’t secure the position, I would highly recommend Irina’s recruiting services based on the fantastic experience she provided.
Була співробітником компанії протягом 1,5 року. Неймовірно вдячна компанії InventorSoft за можливість проявити себе та закохатись в IT. Тут працюють неймовірні люди з широким колом інтересів та кругозором, з прагненнями, цілями).
Компанія піклується про співробітників та намагається аби всі були задоволені.
Круті івенти, достойна заробітна плата та бенефіти — це все про InventorSoft.
Компанія завжди залишиться в моєму сердечку ❤️ це була гарна співпраця.
Працюю в компанії близько року. Почав свій шлях в їх інтернатурі, де ми пройшли курс лекцій і створили свій перший навчальний проект. Було важко, але спільними зусиллями і з допомогою чудових менторів все вдалось, і після вихідної технічої співбесіди я приєднався до компанії. Процес входження в роботу і початок роботи на комерційному проекті був м’яким, колеги і керівники компанії завжди готові були прийти на допомогу і підтримати, дати відповіді на будь які питання. Також компанія не забуває про тімбілдинги і івенти, водночас не забуваючи про війну і організовуючи різні збори для допомоги ЗСУ. Тут турбуються про своїх працівників, тому щиро рекомендую InventorSoft для працівників та замовників.
Я працював в компанії протягом року. Був радий мати можливість працювати з професіоналами, у нашій співпраці не було жодних проблем, все було на високому рівні. Були моменти, коли проект мені не дуже подобався, але ми знайшли спільну мову та змогли вирішити це питання. Я продовжив працювати на цікавому проекті, і HR запитала мене, чи мені подобається він. Колеги завжди готові допомогти, якщо щось потрібно. Комунікація в компанії дуже швидка та ефективна, вам ніколи не доведеться чекати відповіді. Я рекомендую цю компанію всім!
Працюю в компанії півтора року. Перше враження зазвичай у мене складається після першої співбесіди із менеджером та технічним спеціалістом. Я була приємно здивована, наскільки швидко менеджер Тетяна давала фідбек на кожному етапі, відповіла на усі мої запитання стосовно умов співпраці з компанією, професійного розвитку та ін. Ніколи не забуду своє технічне інтерв’ю, його проводив Роман Стефанків — дуже крутий чувак, у якого неабиякий досвід у сфері розробки ПЗ. Якщо чесно, навіть не думала, що можна так спокійно бесідувати про Java =) Було трохи лячно, я переживала, тому окреме дякую цій людині, яка перевернула моє уявлення про технічні співбесіди.
Загалом компанія позиціонує себе на ринку як надійного партнера, і це відчутно не лише зі сторони клієнтів, але й зі сторони працівників компанії також. Мені подобається те, що цінності Inventorsoft співпадають із моїми. Я вдячна за умови праці та можливості, які надає компанія для кожного спеціаліста. Хоч і працюю віддалено, всеодно відчуваю, що про мене пам’ятають. На щастя, не було жодних проблем із керівництвом, ментором чи бухгалтерією. Тому рекомендую.
Працюючи в компанії InventorSoft, я відчуваю себе як частина великої та дружньої родини. Компанія забезпечує своїх працівників чудовими умовами роботи та можливостями для розвитку. Я дуже вдячний за таку прекрасну робочу атмосферу та раджу всім приєднатися до команди InventorSoft.
Привіт! Нещодавно відзначила свою першу річницю роботи в InventorSoft. Працюю в класній та надихаючій команді, яка завжди підтримує нові ідеї, а компанія надає можливості для професійного розвитку спеціалістів. Рада бути частиною IS!:)
Всім привіт! Хотіла б поділитись своїм досвідом роботи в компанії InventorSoft, так як вже майже рік я частинка великої сім’ї :)
InventorSoft — це компанія від якої у свій час я отримала один з перших своїх оферів і зараз можу сказати зі 100% впевненістю, що я зробила правильний вибір! Чому?
Тому що:
— це місце, де відносини будуються на повазі та довірі;
— це місце, де тобі дають можливість розвиватись і це не тільки про різні курси, конференції чи безкоштовні уроки англійської;
— це місце, де цінують кожного співробітника, завжди йдуть на зустріч та відкриті до діалогу;
— тут ти відчуваєш, що про тебе піклуються;
— тут вміють не тільки працювати, а ще й класно відпочивати, тому що колектив пушка!
Щира рекомедація та безмежна любов до такої вже рідної компанії!
Працюю в компанії пів року.
Потрапив на внутрішні курси по Angular минулого року, на жаль чи на щастя (не полюбився ангуляр) не вдалось тоді отримати офер, але рівно через рік страждань і поневірянь знов побачив оголошення на DOU про набір в Inventorsoft цього разу на React. Пройшов співбесіду, і через 2.5 місяці лекцій + 1.5 місяці практичного проекту отримав запрошення на роботу.
Про Inventorsoft в цілому: Джуни, як правило, не перебирають вакансіями і беруться за будь-яку роботу, але можу з впевненістю сказати, якщо перший комерційний досвід в програмуванні ви отримаєте тут, то це дуже класний фундамент для майбутнього росту. Перш за все, компанія цікавиться вашими побажаннями. Коли мені пропонували проект, в якому є певні нюанси по робочих годинах (бо клієнти в іншому часовому поясі), то перш за все поцікавились чи буде мене влаштовувати графік. Час від часу в пп тобі стукає HR, щоб дізнатись чи є якісь зауваження\побажання, чи просто спитати як справи. На жаль, не мав змоги познайомитись з колективом, оскільки працюю віддалено, але люди з якими знайомий — дуже приємні. В цілому, дуже радий що старт кар*єри почався саме тут.
Про академію: потенційний джун, якщо маєш сумніви чи подавати заявку на курс, бо в тебе недостатньо знань — не сумнівайся, бо незалежно від отримання/неотримання оферу, курси дадуть можливість поглибити свої знання і в ідеалі підкріпити їх практичним досвідом на навчальному проекті.
Працюю в компанії півроку. Хоча моє знайомство з InventorSoft розпочалось з їхньої академії рік тому.
Я належу до категорії світчерів і у мене були перестороги щодо роботи в IT-сфері. Навчання в академії дало мені хороші знання, досвід і впевненість у правильності вибору. Дякую за таку можливість InventorSoft! Це чудова нагода людям, які хочуть і відчувають в собі потенціал, зробити свій перший крок в IT.
Я була приємно вражена професійною і злагодженою роботою HR-менеджерів, керівництва компанії щодо вирішення будь-яких організаційних і не тільки організаційних питань. Дружня, невимушена атмосфера в колективі — окремий бонус! Це все мотивує працювати зі стовідсотковою віддачею. Тут справді цінують не тільки hard, а й soft скіли, є можливості постійного професійного розвитку, уроки англійської мови, менторство досвідчених колег.
Рада бути частиною крутої команди!
Привіт. Працюю в компанії фронтенд розробником майже пів року, за цей час склалося тільки позитивне враження. З самого початку всі працівкики компанії вибудовують з тобою теплі відносини. Будь які організаційні питання що з рекрутером, що з HR-ом, що з бухгалтером вирішуються швидко і професійно (дякую дівчатам ; ) ). Хоча я і працюю віддалено але відчувається що ти «part of the ship part of the crew ».
ЗП відповідає моїм очікуванням. Загалом я задоволений і залюбки порекомендую InventorSoft для співпраці!
Проходив співбесіду у компанію. Попри те, що не вдалося співпрацювати, мої враження від співбесіди виключно позитивні. Окрема подяка рекрутерці Ірині, яка відповідала на всі мої питання і постійно підтримувала звязок. і технічному спеціалісту Олександру, який підготував цікаві питання для співбесіди, що була більш подібна на розмову про веб і не тільки технології, ніж на екзамен в школі :) Сподіваюся на співпрацю у майбутньому
Працюю в компанії півтора року. За цей час отримав великий досвід на проектах різного типу та величини. Тут завжди враховують думку працівників, лояльність на найвищому рівні. Приємний персонал та компенсація, яка відповідає рівню. Робочі процеси всередині налаштовані прекрасно. При Performance review розглядається багато чинників, щоб не упустити нічого важливого.
У важкий час компанія завжди дає змогу відчути себе захищеним та впевненим, якщо це необхідно. Варто лише натякнути, що необхідна підтримка чи допомога і одразу ж отримуєш фідбек.
InventorSoft — це компанія, де ти дійсно не лише невеличка «гайочка», а важлива складова механізму.
Працюю в InventorSoft пів року.
Високий рівень керівництва і менеджменту який проявляється в:
— відкритості до діалогу
— підтримки і допомоги, як в робочому плані так і особистісному. В даний час це дуже цінно.
— дають зворотній відгук від клієнта (об’єктивний)
— допомагають в прокачуванні soft/hard скілів
— крута команда
Трішки розповім про свій найм. І чому обрав саме InventorSoft.
На етапах інтерв’ю мене супроводжувала Ірина, якій я дуже вдячний за найвищий рівень компетенції. Вона відповіла на всі мої запитання від технологій до команди, від атмосфери в колективі до ціностей компанії, від внесення правок у контракт до консультації з іншим учасниками команди. Тому я дуже вдячний, що зараз маю змогу працювати в InventorSoft.
Трішки про супровід
Після прийняття оферу і підписання контракту думав що буде звичайна розробка (закриття тасок). Але тут дуже класно налаштовані процеси зворотнього зв’язку і взагалі комунікація на високому рівні. На всіх етапах мене супроводжує менеджер Анастасія, відповідає на усі запитання, підтримує, тому у мене не має відчуття, що я працюю відаленно.
Компанія постійно :
— цікавиться емоційним станом
— запитує чи комфортна атмосфера на проекті
— пропонує можливості особистісного розвитку
— пропонує більш комфортні умови праці (релокейт, коворкінги)
Про керівництво
Завжди знав що потрібно обирати не компанію, а керівника, лідера, який налаштовує робочі процеси, задає високий старт роботи всім працівникам.
Я радий бути частиною такої чудової команди!
Працюю в Inventorsoft вже рік і дуже щаслива.
Компанія дає можливості для росту тебе як спеціаліста в твоїй сфері та завжди підтримає в нових початках.
Команда керівництва та менеджменту завжди знають як в тебе справи та неодмінно прийдуть на допомогу, якщо це необхідно.
Тут усі дуже круті. Як чіп і дейл, завжди поспішають на допомогу. Ніколи в своєму житті не зустрічав такого доброзичливого керівництва. Завжди дослухаються до працівників і відгукуються на усі побажання.
чудова компанія, яка дає можливість розвивати себе як IT фахівець. Чудове ставлення до колективу, дружня команда, та хороші умови праці
У компанію я прийшов як студент на курс з .Net. Під час навчання я зрозумів, наскільки це крута організація. Так як я побачив злагоджені планування і розподіл процесів, матеріал який викладався був якісним, і ментор курсу зумів добре передати його досвід через створення проекту.
Після успішно пройденого курсу я продовжив співпрацю з InventorSoft як співробітник, потрапив на цікавий проект із дружною командою. Керівництво надало всі можливості для комфортної та продуктивної роботи. Компанія активно займається розвитком своїх співробітників, для цього надається навчання з репетиторами з англійської, курси на різних платформах для навчання, лекціями з софт та хард скілів,... . Але також не забувають про активний відпочинок і тим білдінги.
Я дуже радий бути членом такої чудової команди
Працюю в компанії вже тривалий час і можу сказати тільки позитивні речі... InventorSoft — це компанія, яка дає чудову можливість навіть молодим розробником розвиватися та почати свій шлях у сфері IT. На інтерв’ю завжди приємні людини, з якими ти можеш не тільки перевірити свої технічні знання, але й отримати цінний досвід, та й взагалі дізнатися щось про людину. Компанія цінує не тільки hard skills, а й soft skills, що дуже важливо для хорошої атмосфери в команді! InventorSoft — це прекрасні люди, які завжди намагаються тебе підтримати та завжди дослуховуються до твоїх прохань. А HR телефонують, щоб просто дізнатися як у тебе справи, я це дуже ціную! Оскільки InventorSoft проводить курси з різних напрямків, то тут знайдеться місце для кожного, навіть якщо ви вчора вирішили змінити своє життя і податися в IT...
Чудова компанія, чудові люди, гарно і чітко налагоджені всі процеси. Компанія, яка дбає про співробітників і їх розвиток. Компанія, в якій хочеться працювати
Свій шлях в InventorSoft я розпочав як студент академії на курсі Vue.js і продовжую його в ролі співробітника. Подати заявку в компанію було одним з найкращих рішень яке я прийняв, є дуже багато причин, але перш за все це команда та комунікація, підтримка колег та розуміння з боку керівництва. InventorSoft дбає аби кожен співробітник отримував все необхідне та почувався максимально комфортно не тільки під час робочого процесу а й в позаробочий час. Уроки англійської, воркшопи,Івенти, тімбілдінги створюють атмосферу справжньої сім’ї. Постійна робота HR менеджерів та комунікація допомагає налаштувати робочі процеси.
Професійне керівництво, цікаві проекти, круті та позитивні співробітники сприяють бажанню працювати в компанії і надалі.
Найкращий процес рекрутингу, з яким я мав справу.
Кожен етап інтерв’ю проходить дуже приємно та невимушено, а також супроводжується швидкими та чіткими фідбеками.
Окремо хочу подякувати рекрутеру Ірині за неймовірно професійну роботу та HR інтерв’ю.
В InventorSoft я працюю вже 10 міс. З першого дня роботи в компанії був дуже приємно вражений теплою і доброзичливою атмосферою яка тут панує.Також можу відзначити дружні відносини в колективі. В InventorSoft справді чують і поважають своїх співробітників.
Проходив співбесіду в InventorSoft у квітні. Інтервью проходоли легко, невимушено, без шаблонних запитань, відчуваеться що лояльні до працівників. Після офферу все тільки підвердилось, дуже приємні в спілкуванні люди.
Я працюю в компанії вже майже 6 років, будучи фактично першим Frond-End розробником зі стажем в компанії. Сімейна атмосфера компанії, завжди сприяла хорошому настрою і мотивації в роботі. Завжди був прогрес в кар’єрному рості, і я на власні очі бачив, як зі мною росте та розвивається і сама компанія.
Найбільшу погоду роблять, звісно, люди, які працюють в компанії, з якими завжди цікаво і весело. Відзивчиве керівництво завжди йде на зустрііч і допомагає при потребі, і не раз, особисто мене виручало і допомагало.
InventorSoft — це та компанія, яка дійсно тільки росте на очах і покращує всі аспекти своєї роботи для комфорту співробітників та клієнтів.
Я радий, що є членом такої чудової команди)
Що мені сподобалося ще з першого інтерв’ю, і в той день коли я долучився до колективу, так це те, що відчувалося ніби то ми вже давно знайомі і було надзвичайно комфортно спілкуватися, наче з давно знайомими друзями з дитинства. Атмосфера в команді надзвичайно дружня, на мою думку для розробника це надзвичайно важливий фактор. Дякую HR Ірині за чудову співбесіду, дякую компанії InventorSoft за крутий технічний колектив !!!
Про цю компанію можна написати цілу історію! Перше, що я згадую це інтервʼю. Впевнено можу сказати, що воно було у мене найкраще зі всіх яких я мав! Варто зазначити, що HR Ірина в першу чергу не просто професіонал своєї роботи, а й чудова людина). Інтервʼю проходило настільки просто і легко, що не хотілося його завершувати! Я собі подумав в той день, як би я хотів попасти в цю компанію! І тут сталося отримав позитивну відповідь достатньо швидко. І повірте на цьому мої здивування не завершилися, оскільки компанія продовжувала приємно дивувати кожного дня! Чудова сімейна атмосфера, комунікація вогонь, тобі щось треба? просто попроси!!! Тобі готові допомогти! Тому моє загальне враження 100/100!!!! Більше б таких компаній та крутих HRiv!!
В квітні 2022 проходила серію інтервью до компанії, і дуже хотілося би відмітити організацію та оперативність процесу найму, просто прекрасний супровід від HR, все чітко, зрозуміло і дуже швидко. Особливо дякую Ірині Репчук за постійний фідбек. Той момент, коли спілкуєшся з співробітниками компанії і розумієш, що хотів би бути частиною такого колективу.
Хотів би відмітити в першу чергу те, що InventorSoft не лише направили мене в сферу ІТ, а і підтримали в момент коли вирішив «забити» на цю ідею 😌
І це все було ще задовго до того, як я почав вчитись програмуванню.
Окремо вдячний InventorSoft за те, що сприяла і допомагала в розвитку в тих напрямках, в яких хотів рости саме я, а не в тих, які диктує ринок. Це допомогло вирости дуже швидко і ефективно🔥🚀
За всі ці роки, спостерігаю, як же швидко компанія розвивається, як виконується, а іноді і перевиконується кожний річний план, створюються курси по самим різним напрямкам, спостерігаю і горжуся тим, що являюсь частиною цього всього, частиною свят, останніх пятниць, корпоративів (як же не згадати про це😂)...
Частиною сім‘ї, в якій завжди допоможуть, вислухають і підтримають, в якій відчуваєш тепло і комфорт!
IS — ван лав 💛💙
В квітні 2022 року, відзначчатиму
Працюю в компанії майже 4 міс., з самого першого знайомства отримав неймовірно позитивне враження від IS. Процес входження в компанію був організований, оперативний та без зайвої бюрократії. На будь-які питання отримував прозору та своєчасну відповідь. Проект, на якому працюю дуже крутий, відповідає навичкам та дозволяє розібратись у чомусь новому. В компанії на всіх ланках — адекватні та приємні люди. Рекомендую!
Працював в компанії протягом 7 років. Хотілося б відзначити професіоналізм розробників, кваліфікацію менеджементу та загальну теплу атмосферу. Inventorsoft покриває широкий спектр спеціалістів: від людей які роблять перші кроки в ІТ до досвідчених розробників, які шукають для себе наступний виклик. Однією з унікальних можливостей є безкоштовна академія, що покриває популярні напрямки: бекенд (Java, NodeJS) та фронтент (Angular) розробка. Є можливість працювати дистанційно або з офісу(Чернівці, Львів). Загалом отримав безцінний досвід та гарних друзів. Всім рекомендую
Работаю в компании около 9 месяцев. Хорошая атмосфера, дружественный коллектив и прикольные клиенты — ключевые особенности InventorSoft. Отдельно стоит отметить performance review. Процесс настроен грамотно и работает как часы.
Працював в компанії 4 роки, дуже хороша компанія — сімейна атмосфера, дружній колектив та лояльне керівництво, всі умови для комфортної роботи, працює feedback loop що сприяє постійному розвитку, дякую за цікавий досвід!
Компанія мені дуже сподобалась хоч працюю лише пів року , присутні багато плюшок (можливість працювати офіс/ремоут/комбінований, чай/кава/вкусняшки, щомісячні тімбілди , техніка для роботи ПК або ноут, і багіто іншого), приємний колектив , можливість для розвитку.
Працюю в InventorSoft майже 5 років, тому бачу, як компанія збільшується та розвивається в плані процесів.
Великими перевагами є лояльне відношення менеджменту, відсутність бюрократії та дружній колектив, а також наявність всіх умов для професійного розвитку.
Класна компанія з чудовим колективом і проектами. Керівництво прислуховується до побажань команди. Є можливість розвиватися не тільки у сфері розробки, а й у ментростві, обмінюватись знаннями та брати участь у процесах. Компанія сприяє підвищенню професійних навичок розробників.
Про компанію можу написати тільки хороше. Чудовий менеджмент, цікаві проекти, компанія постійно росте і сприяє мотивації і розвитку своїх співробітників. Дуже лояльне курівництво, чудова атмосфера.
Після роботи в InventorSoft в мене залишилися лише позитивні емоції.
Цікаві проекти та крутий колектив дають змогу отримувати задоволення від робочого процесу та сприяють професійному розвитку.
Керівництво компанії прислухається до фідбеку співпрацівників та завжди готове допомогти.
Можу залишити тільки позитивний відгук. Гарний менеджмент та багато напрямків для розвитку, а також професійний колектив, який тобі в цьому завжди допоможе.
Про компанію можу написати(сказати) лише хороше.
Чудове керівництво, яке завжди прислухається до думки та побажань співробітників. Хороший колектив, члени якого завжди допоможуть та підкажуть. Комфортний офіс.
Компанія дає хороші можливості для професійного та особистісного розвитку.
10 Дім Малєєвих з 10 =)
Крута компанія, яка іде в ногу з часом, прислухається до побажань співробітників та створює сприятливі умови для розвитку!
Чудовий менеджмент, класні HR, і зручний офіс!
Дуже класна компанія! Працювавши тут отримала хороший досвід, багато знань і цікаві проекти. Компанія, де ти відчуваєш себе як вдома — чудова атмосфера, цікаві співробітники і лояльне керівництво.
Не можу не залишити позитивний відгук, так як з Inventorsoft я здобула хороший досвід, знання та друзів. Компанія відкрила для мене світ можливостей де можна рости і розвиватися.
Не можу не відмітити особливу заслугу керівників компанії , що прислухаються до побажань та зауважень співробітників, намагається зробити життя кожного працівника позитивним і продуктивним, сприяє розвитку та мотивації йти далі і досягати найкращих результатів.
Дуже крута компанія, яка зацікавлена у розвитку своїх співробіників і дає можливість початківцям проявити себе. Чудовий і комунікабельний колектив, в офісі непередавана атмосфера. Керівництво лояльне і завжди йде на зустріч. Дуже приємно працювати в такій компанії.
Компания с профессиональным подходам к деталям. Начиная от приветствия в первый рабочий день, заканчивая рассмотрением твоего развития. Замечательная атмосфера, отличный менеджмент, гибкость, рост. Чувствуется что компания развивается в правильном направление, и приятно быть частью этого.